24ωρη απεργία ΜΜΜ 6 Νοεμβρίου: ΟΣΕ, λεωφορεία, μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ, τρόλεϊ

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ μετρό, ΗΣΑΠ, προαστιακός, τρόλεϊ, τραμ, λεωφορεία; Διαβάστε ποια θα συμμετέχουν στην απεργία 6 Νοεμβρίου.

Σε εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία και πανεργατικό συλλαλητήριο προχωρούν οι εργαζόμενοι την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου με τη στήριξη της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΠΑΜΕ και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση στις 10:30 θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), προγραμματίζει προσυγκέντρωση στις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας.

Προβλήματα θα υπάρξουν στις συγκοινωνίες, στη λειτουργία του δημόσιου τομέα και των νοσοκομείων, ενώ κλειστές θα παραμείνουν πολλές δημόσιες υπηρεσίες, ενώ τα νοσοκομεία και οι μονάδες υγείας θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Προβλήματα στις μετακινήσεις θα αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό, την Τετάρτη, ημέρα της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, αφού θα συμμετάσχουν στην απεργία και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, αλλά κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των τουριστικών αμαξοστοιχιών στη διαδρομή Πύργος- Κατάκολο- Ολυμπία.

Στο Λεκανοπέδιο, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 έως τις 21:00. Το Μετρό.

Το Τραμ και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος ΗΣΑΠ θα κινούνται κανονικά ολόκληρη την ημέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.