Απεργία ΜΜΜ 6 Νοεμβρίου: πώς θα κινηθούν Μετρό, τραμ, ηλεκτρικός

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ μετρό, τραμ, ηλεκτρικός την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου; Διαβάστε ποια ΜΜΜ θα κάνουν απεργία στις 6 Νοεμβρίου.

Στην νέα 24ωρη πανεργατική απεργία που διοργανώνουν για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν να συμμετάσχουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 12:00. Ως αποτέλεσμα, θα ματαιωθούν τα πρωινά σιδηροδρομικά δρομολόγια, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του Προαστιακού μεταξύ Δουκίσσης Πλακεντίας και Αεροδρομίου.

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Επίσης, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 έως τις 21:00, ωστόσο, το Μετρό, το Τραμ και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα κινούνται κανονικά ολόκληρη την ημέρα.

Στην απεργία συμμετέχουν οι καθηγητές, οι ναυτεργάτες και οι εργαζόμενοι στους Δήμους, ενώ η απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.