Χρυσή Αυγή: η συγκέντρωση υπό τις νότες του “ήρωα” Νότη Σφακιανάκη

Τι συμβαίνει στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής; Διαβάστε τι δήλωσε η Ηλίας Κασιδιάρης στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής;

Με τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη πραγματοποίησε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της στο Σύνταγμα η Χρυσή Αυγή, ωστόσο δεν κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη αφού η προσέλευση του των υποστηρικτών του κόμματος δεν ήταν μαζική.

Σύμφωνα με το επίσημο site της Χρυσής Αυγής, ο αριθμός των συγκεντρωμένων ξεπέρασε τα 50.000 άτομα, ωστόσο οι εκτιμήσεις τις αστυνομίας έκαναν λόγο για 2-3 χιλιάδες διαδηλωτές.

Στη συγκέντρωση μίλησε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εκτίμησε πως η Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα, αν δεν είναι ήδη από τώρα πρώτο στη συνείδηση των Ελλήνων.

«Δεν μπήκαμε με τανκς στη Βουλή, αλλά προτάσσοντας το αίσθημα ευθύνης απέναντι στη χώρα», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης, συμπληρώνοντας πως καθήκον της Χρυσής Αυγής είναι να κλείσει τους κλέφτες στη φυλακή.

Πάντως, στη συγκέντρωση τα μέλη της Χρυσής Αυγής τραγούδησαν, εκτός από τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη, και το «Πότε θα κάνει ξαστεριά».

Παράλληλα με την συγκέντρωση των χρυσαυγιτών, πραγματοποιήθηκε και η πορεία των αντιφασιστών στα Προπύλαια, όπου έληξε χωρίς εντάσεις και παρατράγουδα, με την αστυνομία να έχει θέσει υπό σκληρό αστυνομικό κλοιό το κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε ποια η προκλητική αποκάλυψη που έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.