Λαμπίρη: η δημόσια συγγνώμη και το “μαύρο” παρελθόν [video]

Σε ποιον γνωστό ηθοποιό ζήτησε δημόσια συγγνώμη η Χριστίνα Λαμπίρη; Τι είπε για τη “μαύρη” περίοδο της ζωής της;

Καθημερινά η Χριστίνα Λαμπίρη φιλοξενεί στο Excellent ενδιαφέροντες καλεσμένους, οι οποίοι μιλούν για τη ζωή τους σε μια εκ βαθέων συζήτηση. Το μεσημέρι της Τρίτης, η παρουσιάστρια καλωσόρισε στο πλατό της εκπομπής της τον ηθοποιό, Παύλο Κοντογιαννίδη.

Ανάμεσα στην Χριστίνα Λαμπίρη και τον ηθοποιό είχε προκύψει μια «κόντρα», όσο εκείνη βρισκόταν στο Star και παρουσίαζε το «Super Star». Ωστόσο, μέσα από τη νέα της τηλεοπτική στέγη, η ίδια έβαλε Χ στα παλιά και υποδέχτηκε τον Παύλο Κοντογιαννίδη με χαμόγελο, παρά το γεγονός ότι εκείνος της παραπονέθηκε για την…παλιά τους ιστορία.

Τότε, η Χριστίνα Λαμπίρη είπε χαρακτηριστικά: «Ξεκινήσαμε με παράπονα αλλά θα τα λύσουμε.» και πρόσθεσε, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές και στον καλεσμένο της: «Αυτή είναι μία “μαύρη” περίοδος της ζωής μου. Μιλάμε για το παρελθόν και τις μεσημεριανές εκπομπές και κάποια στιγμή λέει τον είχα στενοχωρήσει. Να σου ζητήσω συγγνώμη γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω πρόβλημα να ζητάω συγγνώμη, όταν έχω κάνει λάθος. Αν σε είχα στεναχωρήσει σου ζητώ δημόσια συγγνώμη».

Όπως και να έχει, επήλθε η συμφιλίωση μέσα από τον φακό και η συζήτηση μεταξύ τους συνεχίστηκε με ευχάριστη διάθεση.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα με την Χριστίνα Λαμπίρη:
http://www.youtube.com/watch?v=Wfv3OYQlnFM\

Δείτε γιατί η Χριστίνα Λαμπίρη έβαλε τα κλάμματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.