Ελένη Μενεγάκη: τα 25.000 ευρώ για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τι απάντησε η Ελένη Μενεγάκη στο ότι πήρε 25.000 ευρώ για να φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε γνωστό εμπορικό των βορείων προαστίων;

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από την Ελένη Μενεγάκη προκάλεσε καυτά σχόλια.

Το απόγευμα του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο γνωστού εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων σε μια βραδιά λαμπερή με το “παρών” να δίνεται από πλήθος κόσμου. Τις τελευταίες μέρες είχε αρχίσει να εντατικοποιείται η φημολογία ότι για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου η παρουσιάστρια εισέπραξε το ποσό των 25.000 ευρώ.

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στις φήμες για τα 25.000 ευρώ

Η κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 βρέθηκε στην λαμπερή βραδιά και δεν δίστασε να ρωτήσει την Ελένη Μενεγάκη για τις εν λόγω φήμες.

Η δημοσιογράφος ζήτησε την απάντηση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες και εκείνη με ένα αφοπλιστικό αλλά και αμήχανο χαμόγελο απάντησε ότι δεν “απαντάει απολύτως τίποτα” και χαιρέτησε την κάμερα, αποχωρώντας.

Τα σχόλια στο Πρωινό για το θέμα

Η δήλωση της Ελένης Μενεγάκη για το θέμα δεν μπόρεσε να μείνει ασχολιάστη από το πάνελ του Πρωινού ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας. Τα σχόλια του team του Πρωινού για το θέμα αντικρουόμενα. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να υποστηρίξει κατά κάποιο τρόπο την παρουσιάστρια λέγοντας ότι “κανείς δεν ξέρει αν έχει κάνει φιλανθρωπίες και τα λεφτά με τα οποία αμείβεται δεν τα κλέβει από κανέναν. Δεν έχει πάρει δραχμή από το δημόσιο και αν τα “παίρνει”, τα “παίρνει” από ιδιώτες.”

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, εδώ.

Διαβάστε ποιος είναι ο μηνιαίος μισθός της Ελένη Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.