Φώτης Σεργουλόπουλος: το μυστικό που αποκαλύφθηκε. Πελάγη ευτυχίας

Ποιο είναι το μυστικό του παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλου που αποκαλύφθηκε; Γιατί ο Φώτης Σεργουλόπουλος πλέει σε πελάγη ευτυχίας;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει -εδώ και λίγες μέρες- ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος που απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Γιώργο Φωτίου Σεργουλόπουλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μωράκι γεννήθηκε πρόωρα και ζυγίζει μόλις 2.600 γρ., αλλά χαίρει άκρας υγείας και ήδη βρίσκεται στο σπίτι του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος ήθελε να διαφυλάξει τον ερχομό του γιου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα θα πάνε καλά.

Για αυτό και η είδηση ότι έγινε πατέρας ξάφνιασε ευχάριστα πολλούς φίλους και συναδέλφους του παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλου, που δεν γνώριζαν τίποτα. Από τη στιγμή όμως, που γεννήθηκε ο γιος του, ο μικρός Γιώργος, ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν έχει σταματήσει να κερνάει γλυκά τους φίλους και τους συναδέλφους και να ευχαριστεί όσους του εύχονται.

«Θέλω να σας πω σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας. Ζω τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην έναρξη της σημερινής εκπομπής ΦΜ Live με τους συνεργάτες του να χειροκροτούν.

Δείτε γιατί «έφαγε πόρτα» ο Φώτης Σεργουλόπουλος όταν πήγε σε ένα κατάστημα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.