Γιώργος Λιανός: Οι δύσκολες ώρες με το μωρό του στο νοσοκομείο

Για την περιπέτεια της υγείας του μωρού του μίλησε ο Γιώργος Λιανός. Ο Γιώργος Λιανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «People» μίλησε για τα παιδιά του και τη σύζυγό του.

Δεν είναι μόνο η Αποστολία Ζώη που περνάει δύσκολες ώρες. Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν εκείνος και η σύζυγός του, Ανθή όταν αρρώστησε με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα το νεογέννητο μωρό τους. Είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε ορισμένα προβλήματα, διότι η μικρή μάς έφερε από τον παιδικό μια ίωση και τρέχαμε το μωρό στο νοσοκομείο με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα. Αυτό με άγχωσε, διότι τόσο μικρά μωράκια δεν κάνει να αρρωσταίνουν.

Ζοριστήκαμε αρκετά και συνεχίζουμε να ζοριζόμαστε. Γενικά, δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά. Οι γονείς μου βρίσκονται στις Φιλιάτες, ενώ τα πεθερικά μου ζουν μόνιμα στην Αμερική. Ευτυχώς, μας βοηθάει κάποια κοπέλα που έρχεται πού και πού».

giorgos-lianos 2

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύζυγο, Ανθή Ανδροτσάκη, η οποία για χάρη του άφησε την Αμερική, όπου και γνωρίστηκαν, και ήρθε στην Ελλάδα.Στην Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε το 2005 όταν ο Γιώργος Λιανός έκανε συναυλίες με την Πέγκυ Ζήνα στην ελληνική ομογένεια. «Η Ανθή είχε έρθει από σπόντα. Δεν ήξερε τι εστί Πέγκυ Ζήνα. Την έφεραν κάποιες ξαδέρφες της, που ήταν περισσότερο κοντά στο ελληνικό στοιχείο. Έτσι, γνωριστήκαμε και γίναμε ζευγάρι. Μετά ξεκίνησαν τα ταξίδια για να βλεπόμαστε, χαλούσαμε τα χρήματά μας σε τηλεφωνικές κάρτες και εισιτήρια. Τελικά, όμως, η αγάπη της Νέας Υόρκης άντεξε και νομίζω πως η Ανθή έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη γι’ αυτό, καθώς πήρε τη γενναία απόφαση να αφήσει την Αμερική και να έρθει στην Ελλάδα».

Πως είναι σαν πατέρας ο Γιώργος Λιανός; «Ο μικρός είναι λίγο δύσκολος με τον ύπνο. Η κόρη μου κοιμόταν οκτάωρα και μας έλεγαν να μην το πούμε πουθενά και μας ματιάσουν. Ο πιτσιρικάς είναι πιο ζόρικος».

Θα έκανε και τρίτο παιδί; «Το τρίτο παιδί ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει από την αρχή με τη γυναίκα μου. Αν ήταν στο χέρι της, θα έπρεπε να τοποθετήσω το τρίτο παιδί τη μέρα εκείνη που ήμασταν στο μαιευτήριο! Τώρα όμως που τραβάμε τα ζόρια μας, σκεφτόμαστε αν θα τολμήσουμε να κάνουμε και τρίτο».

Δείτε τον Λάμπη Λιβιεράτο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.