Γιώργος Παπαδάκης: αφήνει το πρωινό για την πολιτική, υπουργός…

Βόμβα στο πρωινό του Γιώργου Παπαδάκη. Για ποιο υπουργείο ετοιμάζεται ο γνωστός δημοσιογράφος αν γίνουν εκλογές;

«Τσάρο» της ελληνικής οικονομίας θέλει να κάνει τον Γιώργο Παπαδάκη, ο υπουργός Υγείας! Το ύφος, το στυλ, η εξυπνάδα, οι γνώσεις αλλά κυρίως το… μουστάκι του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κ.Γεωργιάδη, ο οποίος και θέλει να δώσει την καρέκλα του Στουρνάρα στον… Παπαδάκη.

Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Παρασκευής, όταν οι δύο άντρες είχαν μια διαφωνία επί του νέου φόρου των ακινήτων! Μόλις ο κ.Γεωργιάδης είπε στο πρωινό ΑΝΤ1 πως «ο φόρος θα περάσει γιατί αν δεν περάσει, θα πέσει η κυβέρνηση», ο κ.Παπαδάκης αντέδρασε έντονα, γεγονός που εκνεύρισε τον υπουργό Υγείας και τον έκανε να κάνει την έξης δήλωση-BOMBA: «Αν οι βουλευτές ρίξουν την κυβέρνηση, τότε θα αναθέσω στον Γιώργο Παπαδάκη το υπουργείο Οικονομικών. Τότε, θα δείτε ότι είναι αλλιώς στα παράθυρα και αλλιώς στην ηλεκτρική καρέκλα», είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής.

«Θα κάνω εκστρατεία για να γίνει ο Γιώργος Παπαδάκης, υπουργός Οικονομικών, εάν πέσει η κυβέρνηση», δεσμεύτηκε ο υπουργός Υγείας προσθέτοντας ότι: «Θα ψηφίσω με τα δύο χέρια Γιώργο Παπαδάκη».

Μάλλον ξέχασε ο υπουργός την σοφή λαϊκή ρήση “μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες”.

Διαβάστε τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για τον θάνατο της αδερφής του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.