Παπανδρέου: ποια η αιχμηρή απάντηση στον Αναστασιάδη

Ποια ήταν η απάντηση καταπέλτης του Γιώργου Παπανδρέου στον Θέμο Αναστασιάδη; Διαβάστε τι έγραφε το δημοσίευμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Μία αιχμηρότατη απάντηση εξέδωσε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου προς τον εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Θέμο Αναστασιάδη. Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας αναφορικά με τα οικονομικά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αναφέροντας ότι έπεσε «στην παγίδα των τεκμηρίων». Η απάντηση του ΓΑΠ ήταν άμεση.

«Όταν κάποιος αναφέρεται στον Γιώργο Παπανδρέου, να μην κοιτάζει το πρόσωπό του στον θολωμένο του καθρέφτη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, φωτογραφίζοντας ευθέως το Θέμο Αναστασιάδη για τη γνωστή του υπόθεση με τις φορολογικές αρχές.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα του Γιώργου Παπανδρέου για το Θέμο Αναστασιάδη:

«Η πολιτική διαδρομή, οι απόψεις, οι θέσεις και οι επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου, είναι γνωστές και σαφείς. Ο καθένας μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί με αυτές, να τις σχολιάζει ή να τις κρίνει.

“Άλλο τόσο γνωστή και διάφανη, είναι και η προσωπική του πορεία. Καλό θα ήταν, επομένως, όταν κάποιος αναφέρεται στον Γιώργο Παπανδρέου, να μην κοιτάζει το πρόσωπό του στον θολωμένο του καθρέφτη».

ιαβάστε την αποστομωτική απάντηση που έλαβε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στο twitter του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.