Γυμνοί στην πορεία του Πολυτεχνείου: ποιοι ήταν [φωτο]

Ποιοι ήταν οι δύο άνδρες που βρήκαν έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για τον αστυνομικό φραγμό στην πλατεία Συντάγματος;

Τουλάχιστον εμβρόντητοι πρέπει να έμειναν οι αστυνομικοί στην πορεία του Πολυτεχνείου που είχαν επιφοριστεί με τη δημιουργία αστυνομικού φραγμού στην κάτω πλευρά της Βασιλέως Γεωργίου, στην Πλατεία Συντάγματος.

Όλα έγιναν στη συμβολή της Γεωργίου Α’ και της Σταδίου. Ξαφνικά δύο νεαροί άνδρες στάθηκαν μπροστά τους και απόλυτα ψύχραιμοι, κατέβασαν τα παντελόνια τους με το βλέμμα στραμμένο προς τους αστυνομικούς δείχνοντας προς τον ουρανό.

Οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να παρακολουθούν τους δύο νέους που μάλλον με τον τρόπο αυτό θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την έντονη αστυνομική παρουσία στη φετινή πορεία μνήμης για το Πολυτεχνείο.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, οι δύο νεαροί είναι Γάλλοι υπήκοοι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για Γάλλους ακτιβιστές που βρέθηκαν στη χώρα μας για να συμμετάσχουν στην πορεία και να… μαγνητίσουν με τον τρόπο τους τα βλέμματα των ΜΜΕ.

polytecnheio-poreia-gymnoi-andresΤον γύρο του διαδικτύου κάνει αυτή η φωτογραφία με τους δύο διαδηλωτές που έκαναν γυμνή διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας.

Οι φετινές εκδηλώσεις στη πορεία του Πολυτεχνείου χαρακτηρίστηκαν από την ασυνήθιστη πράξη δύο διαδηλωτών: Μπροστά στα ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος και ενώπιον των διμοιριών των ΜΑΤ που είχαν αποκλείσει την πρόσβαση προς το κτίριο της Βουλής, δύο άνδρες έμειναν γυμνοί.

Μετά το πέρας αυτής της ιδιότυπης διαμαρτυρίας οι δύο γυμνοί άνδρες ξαναντήθηκαν και επέστρεψαν στην πορεία.

Δείτε τι έκανε η… ένδοξη γενιά του Πολυτεχνείου όταν ασχολήθηκε με την πολιτική και τι απάντησε ο οδηγός του τανκ στον Μιχαλολιάκο για το Πολυτεχνείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.