Γιατί ο Πάνος Καμμένος έδιωξε τηλεοπτικό συνεργείο της ΔΤ

Γιατί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στις Σέρρες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος έδιωξε συνεργείο της ΔΤ;

Περιοδεία στις Σέρρες πραγματοποιεί ο Πάνος Καμμένος και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ζήτησε να αποχωρήσει το τηλεοπτικό συνεργείο της ΔΤ, λέγοντας ότι για τους Ανεξάρτητους Ελληνες δεν υπάρχει «Δημόσια Τηλεόραση», υπάρχουν η ΕΡΤ, η ΕΡΤ 3 και η ΕΡΑ.

Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τη ΔΤ «κυβερνητική τηλεόραση» και αποκάλεσε τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Π. Καψή, «υπουργό της προπαγάνδας».

Πρόσφατα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψη του στην Κρήτη, σχολίασε την έφοδο των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

«Η τελευταία εξέλιξη είναι ακόμα μία πράξη της κατάλυσης του Συντάγματος, βλέπουμε ότι πλέον, υπό τη μορφή δυνάμεων κατοχής, η αστυνομία μπήκε και κατέλαβε το ραδιομέγαρο. Λέω δυνάμεις κατοχής, γιατί από τις έξι το πρωί προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με την κυβέρνηση και η κυβέρνηση μας παραπέμπει στον εισαγγελέα, ο εισαγγελέας μας παραπέμπει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και ουσιαστικά φαίνεται ότι κανείς από αυτούς δεν έδωσε την εντολή, παρά την έδωσε η τρόικα», είχε δηλώσει ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε ποιες οι εκβιαστικές απειλές που εκτόξευσε ο Πάνος Καμμένος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.