Ομόνοια: ποιες οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του θείου του 28χρονου

Ποιες είναι οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του θείου του 28χρονου που ξυλοκοπήθηκε από 39χρονο στην Ομόνοια; Τι λέει για τον χαρακτήρα του;

Βολές κατά του φίλου του με τον οποίο πήγε μαζί στο εστιατόριο αφήνει ο θείος του 28χρονου Τάσου Ντούπη που έχασε τη ζωή του από τα δολοφονικά χτυπήματα 39χρονου μπράβου στο κεφάλι την Τρίτη το βράδυ στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια.

«Ήταν ένα παιδί ήσυχο, χωριατόπαιδο, οικογενειάρχης άνθρωπος. Δεν ήξερε από την Αθήνα. Το παιδί το πήγαν στο μαγαζί. Εγώ πιστεύω πως το παιδί το πήραν τηλέφωνο για να πάνε να το σκοτώσουν» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star ο θείος του θύματος επιρρίπτοντας ευθύνες στον φίλο του Τάσου αλλά και στην κοπέλα που ήθελε να υπερασπιστεί το θύμα.

Σημαντική είναι και η μαρτυρία ενός ανθρώπου που ήταν μπροστά στο συμβάν… Το 28χρονο θύμα σύμφωνα με όσα λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, είχε γίνει μαύρο από το ξύλο που είχε φάει, το κρανίο του ήταν σπασμένο ενώ έχανε γύρω στα 5 κιλά αίμα από το κεφάλι.

Ενα από τα τραγικά σημεία της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι το ασθενοφόρο μετέφερε τον βαριά χτυπημένο 28χρονο Τάσο στο ίδιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο πεθερός του. Μάλιστα, εκείνη ακριβώς την ώρα εκεί βρισκόταν και η σύζυγός του η οποία αγνοούσε το τραγικό συμβάν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.