Γιατί αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ [video]

Γιατί αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή; Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη στη Βουλή.

Ένταση προ ολίγου στην Βουλή με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, να καταφέρεται εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν “έχουν χάσει στην ψυχραιμία τους”, αφού καταγγέλλουν την κυβέρνηση για κατάλυση Δημοκρατίας. Σε υψηλούς τόνους ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Διαμαντόπουλου, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι “η κ. Κωνσταντοπούλου χρειάζεται βοήθεια”.

Μετά από αυτό αποχώρησαν από την αίθουσα της Βουλής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο υπουργός ρίχνοντας λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Τέξας ότι “αφού η Ελλάδα δεν θα φύγει από την Ευρωζώνη, γιατί αυτός ο κλαυθμός και οδυρμός ότι θα σκίσει το Μνημόνιο;”

Ο υπουργός δήλωσε μάλιστα “υπερήφανος που συμμετέχει στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά με αντιπροέδρο τον Ευ. Βενιζέλο”, γιατί όπως είπε “ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει ότι λέει σε εμένα η Task Force”.

Πάντως, είναι ο υπουργός, που υπερασπίζεται τα ιδιωτικά νοσοκομεία. Μάλλον, ο ίδιος χρειάζεται βοήθεια να ξεδιαλύνει την μεταρρύθμιση από την απορρύθμιση.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη στη Βουλή:
http://www.youtube.com/watch?v=9RdlFomj_GI

Διαβάστε γιατί ο Αντώνης Σαμαράς εντυπωσίασε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.