Άδ. Γεωργιάδης: γιατί ζήτησε την παραίτηση της προέδρου του ΟΚΑΝΑ. Σκάνδαλο

Τι λένε οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για «τρύπα» πολλών εκατ. ευρώ στον ΟΚΑΝΑ επι προεδρείας της κ. Μένης Μαλλιώρη; Γιατί ζήτησε την παραίτηση της προέδρου ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Την παραίτηση της προέδρου του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) κ. Μένης Μαλλιώρη ζήτησε, το βράδυ της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ενδέχεται να φθάνει ακόμη και τα 3,5 εκατ. ευρώ, εντόπισε η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφορά σε «τρύπα» πολλών εκατομμυρίων ευρώ στον Οργανισμό. Μάλιστα αύριο η υφυπουργός Υγείας κ. Ζέττα Μακρή, η οποία ερεύνησε το θέμα, αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως μετέδωσε το κανάλι Mega, τα ποσά αυτά είχαν δοθεί στον ΟΚΑΝΑ επι προεδρείας της κ. Μένης Μαλλιώρη για να διατεθούν στα κέντρα πρόληψης του Οργανισμού, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να έγινε, αφού χρησιμοποιήθηκαν ως «εσωτερικά δάνεια», διατέθηκαν δηλαδή αλλού και δεν κατέληξαν εκεί όπου αρχικά προορίζονταν.

Η υφυπουργός Υγείας κ. Ζέττα Μακρή που είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Άδωνι Γεωργιάδη, την Τρίτη αναμένεται να καταθέσει στη Δικαιοσύνη τα έγγραφα για τα οικονομικά του Οργανισμού.

Διαβάστε για ποιους είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης «δεν τους χρειάζομαι, θα τους απολύσω».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.