Άγριο “πλάκωμα” συζύγου υπουργού με τέως βουλευτή

Γιατί ξέσπασε διαδικτυακός πόλεμος ανάμεσα σε πρών βουλευτή και τη σύζυγο πρωτοκλασσάτου υπουργού; Διαβάστε τι έγραψε.

Διαδικτυακός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ευγενίας Μανωλίδου και τέως βουλευτή του ΛΑΟΣ Κώστα Αιβαλιώτη.

«ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ : ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 2,5 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ (ΣΥΖΥΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ) ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΡΙΧΕΣ ΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ;;. ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ BMW ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;” ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ;“…» έγραψε -με κεφαλαία παρακαλώ- πριν από λίγο στο προφίλ του στο facebook, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ Κώστας Αιβαλιώτης.

Είναι σαφές ότι με το… «ευγενική χορηγία» στόχευε μία Ευγενία. Την κυρία Μανωλίδου, σύζυγο του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Η κόντρα τους ξεκίνησε από χθες όταν δημοσιεύθηκε δήλωση της κ. Μανωλίδου ότι “υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που επί ΛΑΟΣ δεν του έδιναν σημασία, τον χλεύαζαν και τον ειρωνεύονταν δημοσίως και οι οποίοι σήμερα του τηλεφωνούν για να τον εκθειάσουν. Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο Αδωνις δεν έχει αρνηθεί ποτέ να μιλήσει ή να βοηθήσει κάποιον άνθρωπο επειδή κάποτε δεν του φέρθηκε καλά. Δεν τρέφει μέσα του την παραμικρή κακία για κανέναν.

“Ξέραμε ότι η κ. Μανωλίδου δεν ανακατευόταν με την πολιτική, και πολύ καλά έκανε. Μας ξένισε η δήλωσή της σε περιοδικό μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας ότι “κάποιοι στον ΛΑΟΣ χλεύαζαν” τον σύζυγό της και σήμερα οι ίδιοι του τηλεφωνούν και τον εκθειάζουν. Αφού ασχολήθηκε με τον ΛΑΟΣ μήπως θα έπρεπε πρώτα η Τζενη Μανωλιδου-Καραγιαννιδου-Γεωργιάδου να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο που ψήφιζε τον άντρα της, τον έκανε υφυπουργό και αγόραζε επί χρόνια τα βιβλία που εμπορευόταν; Εκτός αν η κ. Μανωλίδου εννούσε “ο λαός” , αντί “ο ΛΑΟΣ” …” ήταν η πρώτη διαδικτυακή απάντηση του κ. Αϊβαλιώτη.

Δείτε τα μπινελίκια Κραουνάκη σε Γεωργιάδη-Μανωλίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.