Καρκίνος 2014: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια 2014

Ποιες είναι οι ετήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο το 2014 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2014 και συγκεκριμένα για τον Καρκίνο.

Αν το 2013 ήταν χρονιά μεγάλων αλλαγών το 2014 μπορεί να δείτε τα όνειρα σας να υλοποιούνται. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας (έως τις 15/7/2014),του Κρόνου στο Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργούν προσδοκίες. Όμως επιχειρώντας να βελτιώσετε τη ζωή σας γενικότερα θα βρίσκεστε μεταξύ της Ουράνιας σφύρας και του Πλουτώνιου άκμονος. Επιμονή και πάθος, κόντρα στα σημάδια των καιρών τελικά θα σας βγάλουν νικητές. Η νίκη δεν θα έρθει με παπούτσια Prada και τσάντες Hermes αλλά με αγώνα σκληρό, αφού τα δώρα που θα δίνουν οι πλανήτες που βρίσκονται στο υδάτινο στοιχείο θα συνοδεύονται από ξαφνικές αντιδράσεις και εκρήξεις καταστάσεων που είτε αμελούσατε είτε αγνοούσατε την ύπαρξη τους. Σε κάθε περίπτωση όμως να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό σας, προτού ξεστομίσετε κάτι γιατί «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει». Το καλό της υπόθεσης είναι το 2014 θα αποτινάξετε από πάνω σας κατάλοιπα του παρελθόντος και «ολοκαίνουργιοι» θα πάτε για τα καλύτερα. Η είσοδος του Δία το καλοκαίρι στο ζώδιο του Λέοντα και στον 2ο ηλιακό σας οίκο θα φέρει αύξηση των οικονομικών σας πόρων που αν και δεν θα καταφέρετε να βγάλετε πρωτογενές πλεόνασμα (μόνο ο Ιησούς και μάλιστα με ψάρια και άρτους τα κατάφερε και ο Στουρνάρας… στη φαντασία του) τουλάχιστον θα τα νοικοκυρέψετε. Κάποιους από εσάς ίσως βρει το βέλος του έρωτα και φυσικά θα είναι καλύτερο από τα χαράτσια της εφορίας. Μια πρώτη γεύση ήταν αυτή, οπότε προσδεθείτε και πάμε για τη συνέχεια.

Επαγγελματικά, σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον καρκίνο 2014.

Τη χρονιά αυτή για να αποτύχετε θα πρέπει να συμβούν σημεία και τέρατα. Η ανάδρομη φορά του Δία ως τις αρχές του Μαρτίου δείχνει μια περίοδο προετοιμασίας κατά τη διάρκεια της οποίας θα δείτε τι θέλετε, τι μπορείτε και πόσο έτοιμοι είστε για κάποια πράγματα. Έτσι σταδιακά θα δείτε πως από τα λόγια και τα σχέδια θα περάσετε στο αμ’ επός – αμ’ έργον. Στους συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες θα είστε αρκετά δύστροποι. Θυμηθείτε τι έχετε περάσει από τον Ιούλιο του 2010 που ξαφνικά μπήκατε σε δυσμένεια και ανυποληψία και πράξτε τα δέοντα. Έτσι και αλλιώς τον Μάιο του 2014 το τρίγωνο Δία – Κρόνου θα σας δώσει μεγάλες ευκαιρίες. Όμως την υπογραφή σας προσέχετε που τη βάζετε κι αν είναι δυνατόν πάρτε πρώτα τη γνώμη ειδικών (πχ λογιστών, δικηγόρων). Αποφύγετε συμφωνίες γύρω στις 6/2 και μεταξύ 16 και 23/3 γιατί με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα το πολύ το παραμύθι και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ίσως σας οδηγήσουν σε επικίνδυνες ατραπούς. Όσοι από εσάς δραστηριοποιείστε σε τομείς που ο λόγος είναι σημαντικός (δικηγόροι, δικαστές, έμποροι βιβλίων, δάσκαλοι κτλ) ίσως δείτε τα πράγματα να κινούνται για εσάς σε καλύτερους ρυθμούς από ό, τι πιθανόν συμβαίνει γενικότερα στον κλάδο σας. Κάποια ζόρια θα υπάρξουν Απρίλιο και Μάιο ιδιαίτερα για τους γεννημένους μεταξύ 1 και 4/7 αλλά ακόμα και εκεί λόγω του ότι ο Δίας στον Καρκίνο είναι σε θέση έξαρσης σας προφυλάσσει. Παραφράζοντας και ένα τραγούδι «ο ΟΑΕΔ δεν φτιάχτηκε για εσάς». Δεν σας κρύβω πως οι επαγγελματικοί σας χειρισμοί από 26/7 έως 14/9 αν και θα κρύβουν παρασκήνιο και ρίσκο τελικά θα είναι για σεμινάριο επιτυχούς διαχείρισης κρίσεων.

Οικονομικά, σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον καρκίνο 2014.

Τέρμα τα οικονομικά προβλήματα… οι τσέπες γεμίζουν. Η χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, αν και νιώθετε σαν σέντερ φορ που αν και πατάει περιοχή και πιάνει τις ευκαιρίες η μπάλα δεν πάει στο δίχτυ με καμία δύναμη. Η είσοδος του Δία στον 2ο ηλιακό οίκο από τις 16/7 βοηθά να «ρευστοποιήσετε» τις καλές κινήσεις του παρελθόντος. Έτσι, αν και απίθανο να γίνετε ο Ρομάν Αμπράμβοβιτς, ωστόσο δεν θα ανήκετε στην κατηγορία αυτών που οικονομικά θα τους λείπουν τα 99 λεπτά για να έχουν ένα ευρώ. Από τις αρχές Δεκεμβρίου 2014 θα παίξετε τα ρέστα σας, αφού ο Άρης μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο σας βοηθά να εισπράξετε χρωστούμενα, να πάρετε κάποιο βοήθημα (υποτροφία, διατροφή, επιστροφή φόρου, είσπραξη ενοικίου κτλ). Πολλά αλλάζουν αλλά αποφύγετε τις υπερβολές. Προτάξτε το συμφέρον σας χωρίς όμως να πατήσετε επί πτωμάτων. Η χρυσή τομή και η πίστη στα «δώρα» του Δία θα σας βοηθήσουν να βγείτε νικητές. Καλή χρόνια για να ρυθμίσετε τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες σας.

Αισθηματικά, σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για τον καρκίνο 2014.

«Πάθη, λάθη και σφάλματα… μ’ έβγαλαν σωστό». Είναι μια χρονιά που τα αισθηματικά σας θα είναι on fire. Ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο (στον Σκορπιό μην το ξεχνάτε!), θα είναι αιτία για να νιώθετε πως δεν μπορείτε να προσφέρετε και να λάβετε αγάπη. Αυτός είναι ο πλανητικός μανδύας του «τραβάτε με κι ας κλαίω» που θα κρύβει την ανάγκη να χειραγωγείτε τους άλλους. Οι σχέσεις σας θα είναι σαν απόσπασμα από τον μονόλογο του Al Pacino στην ταινία «Ο δικηγόρος του Διαβόλου» που λέει «Ο θεός σου δίνει αυτό το εξαιρετικό δώρο αλλά σου βάζει εκ διαμέτρου αντίθετους κανόνες. Κοίτα αλλά μην ακουμπήσεις. Ακούμπησε αλλά μην πιάσεις. Πιάσε αλλά μην δοκιμάσεις. Δοκίμασε αλλά μην γευτείς.». Αγάπη, πάθος και καθήκον όλα σε ένα πακέτο. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 30/6 και 6/7 ίσως μπείτε σε πειρασμούς ενώ πολλοί από εσάς ίσως νιώσετε πως μια αλλαγή είναι επιβεβλημένη. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα κάνετε ανανέωση του στυλ «φύγε εσύ – έλα εσύ» ή θα μπείτε σε παράλληλη ιστορία. Η δεύτερη περίπτωση θα πονέσει και θα σας στοιχίσει.

Ήξεις – αφήξεις, να σου και οι Εκλείψεις

Οι εκλείψεις για εσάς δεν είναι δα και καταστροφή. Η πρώτη Σεληνιακή στις 15/4 στον 4ο ηλιακό οίκο ίσως σας ζορίσει όμως το σίγουρο είναι πως θα κλείσει έναν κύκλο. Σε κάθε περίπτωση οτιδήποτε τελειώσει δείτε το ως μια φυσική συνέχεια. Ζητήματα με την πατρική οικογένεια και το σπίτι θα σας απασχολήσουν και μάλιστα σοβαρά. Η δεύτερη έκλειψη είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στις 29/4 στις 8ο και 52′ του Ταύρου εντός του 11ου ηλιακού οίκου. Στόχοι αναθεωρούνται και φιλίες επαναξιολογούνται. Η τρίτη έκλειψη πραγματοποιείται εντός του 10ου οίκου στις 8/10 στην 15η μοίρα του Κριού δημιουργώντας ένα αίσθημα καθήκοντος. Συγχρόνως θα δημιουργήσει και ευκαιρίες για να ξαναδείτε θέματα καριέρας. Δείτε τα με ηρεμία και νηφαλιότητα και όχι με το δόγμα «Με λένε Καρκίνο και λογαριασμό δεν δίνω». Να θυμάστε πως αγάλι – αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Τέλος η τέταρτη και τελευταία που πραγματοποιείται στις 23/10 στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού θα βγάλει αρκετές ευκαιρίες στα αισθηματικά. Ίσως η εμφάνιση ενός νέου έρωτα να δώσει έντονο χρώμα στη ζωή σας.

Αποτίμηση- Δύο λόγια αντί επιλόγου

«Κυνηγώ ευκαιρίες και δεν ψυχαναγκάζω». Μετά από χρόνια με κόπους και βάσανα έχετε την ευκαιρία να πείτε πως «φέτος είναι η χρονιά μου». Τα αγαθά όμως κόποις κτώνται και προσπαθήστε να μην κοιτάτε μόνο τη βόλεψη σας αλλά και να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες. Η χρονιά κρύβει επιτυχίες αλλά καλό θα είναι να είστε λίγο λακωνικοί στις εκδηλώσεις σας, αφού ως γνωστόν στην εποχή που ζούμε η ευτυχία συνιστά για κάποιους ποινικό αδίκημα και μάλιστα ιδιώνυμο. Δώστε προσοχή στις κινήσεις σας και κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα. Σίγουρα με Ουρανό και Πλούτωνα στον παρορμητικό σταυρό θα δράτε περισσότερο με ένστικτο. Σε κάθε όμως περίπτωση θα δικαιωθείτε, αρκεί να λειτουργήσετε με το σκεπτικό «κοιτώ το καλύτερο τόσο για εμένα όσο και για τους άλλους».

Καλή και δημιουργική χρονιά!

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!