Γιατί ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης πήγε στον εισαγγελέα

Γιατί ο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης πήγε στον εισαγγελέα; Τι έκανε στον εισαγγελέα ο βουλευτής;

Στην Εισαγγελία Αθηνών παρουσιάστηκε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης για να δώσει κατάθεση για τις τυχόν ποινικές ευθύνες της Κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι οφείλει η δικαιοσύνη να εξετάσει την πιθανή ανοχή, την πιθανή απραξία, και την πιθανή αμέλεια της Κυβέρνησης στις περιπτώσεις ανομίας της Χρυσής Αυγής, όπως οφείλει να εξετάζει όλα τα κρούσματα βίας, από όπου και αν προέρχονται, και να τα τιμωρεί.«Υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις και στοιχεία που οφείλουμε να εξετάσουμε», κατέθεσε ο βουλευτής.

Το Βασιλικό Χαλκιδικής, η περίπτωση εκφοβισμού του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου Κρήτης Τηλέµαχου Πανταγάκη, οι καταστροφές περιουσιών, όπως στις περιπτώσεις Ραφήνας και Μεσολογγίου, η δολοφονία Παύλου Φύσα, η δήλωση του Προέδρου των Αστυνομικών ο οποίος παραδέχτηκε φαινόμενα ανοχής, η δήλωση του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη περί χρησιμοποίησης της Χρυσής Αυγής από κυβερνητικούς παράγοντες, καθώς και τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν σε μετακινήσεις αστυνομικών, είναι ορισμένες από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις για τις οποίες ο βουλευτής κατέθεσε ότι πρέπει να εξεταστούν διεξοδικά από την δικαιοσύνη.

Εξερχόμενος της Εισαγγελίας Αθηνών ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης δήλωσε, «Η πολιτική οφείλει να δίδει λύσεις σε κάθε δημοκρατικό εκτροχιασμό».

Δείτε ποιο το προκλητικό σχόλιο που έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Καραγιάννης

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.