Βαρύ κλίµα στο MEGA: γιατί προκλήθηκε αναστάτωση

Γιατί έχει πέσει βαρύ κλίμα στο ιδιωτικό κανάλι Mega μετά την απόφαση του διευθύνοντος συµβούλου Ηλία Τσίγκα να παραιτηθεί;

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Mega µε παραίτηση του Ηλία Τσίγκα. Βασική αιτία για την εξέλιξη αυτή ήταν η άσχηµη οικονοµική κατάσταση του καναλιού, η οποία έφερε σοβαρές τριβές µεταξύ του Ηλία Τσίγκα και των µετόχων της «Τηλέτυπος».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η άρνηση από την πλευρά της τριανδρίας Μπόµπολα-Ψυχάρη-Βαρδή του αιτήµατος που υπέβαλε για νέα ΑΜΚ, λίγους µόνο µήνες µετά την αντίστοιχη στις αρχές του φθινοπώρου.

tsigkasΠιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Τσίγκας υπέβαλε, πριν από 10 μέρες, την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της “Τηλέτυπος” του Mega , διαφωνόντας με το νέο γύρο απολύσεων που ζήτησαν οι μέτοχοι.

Ο Ηλίας Τσίγκας δεν το αποδέχθηκε και έτσι η αποχώρηση του ήταν μονόδρομος. Το θέμα προέκυψε κατά τη διάρκεια μιας θυελλώδους συνεδρίασης του ΔΣ την περασμένη Πέμπτη όπου και εξετάστηκαν οι προοπτικές του Mega μέσα στο 2014 και η πορεία της διαφημιστικής δαπάνης.

Δείτε τον σάλο έχει προκαλέσει η παραίτηση Πέτρου Μπούτου από Mega.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.