Λάκης Γαβαλάς: “Εξαιτίας των ναρκωτικών έχασα…”

Τι αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς για τα ναρκωτικά; Ποιο δυσάρεστο γεγονός του συνέβη στην προσωπική του ζωή;

Χείμαρρος ήταν για ακόμη μια φορά ο Λάκης Γαβαλάς. Ο επιχειρηματίας ήταν καλεσμένος στο Όλα Τρέλα και μίλησε για την αδικία που βίωσε με τη δικαστική του περιπέτεια, για την αισιοδοξία που έχει ως άνθρωπος αλλά και για τις καταχρήσεις. «Δεν έκανα ποτέ ούτε ένα τρίφυλλο και αυτό μου στοίχισε πολλά ακόμα και έναν μεγάλο έρωτα», αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς εισπράττωντας ένα μεγάλο μπράβο από τη Δούκισσα Νομικού.

Ο Λάκης Γαβαλάς ήθελε να τονίσει πως νιώθει αδικημένος με τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η ελληνική δικαιοσύνη δεδομένου ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία ασωτία ή κατάχρηση στη ζωή του. «Ούτε στα ναρκωτικά έπεσα, ούτε στο τζόγο, ούτε στις Ρωσίδες για να πω “καλά να πάθεις” πλήρωνε», εξήγησε.Ο Λάκης Γαβαλάς, επίσης, αναφέρθηκε στον καιρό που πέρασε στη φυλακή και έδωσε για ακόμη μια φορά εξηγήσεις για τη Vogue και τις κατσαρίδες. «Πώς έκανες μπάνιο», ρώτησε το κορίτσι του Θέμου με τον επιχειρηματία να αποφεύγει την απάντηση.

Τέλος, αποκάλυψε τι απαντούσε στους συγκρατούμενούς του όταν τον ρωτούσαν αν η Δούκισσα Νομικού είναι το ίδιο όμορφη κι από κοντά.

Διαβάστε γιατί ο Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη ξανά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.