Μιχάλης Λιάπης: ποιο το μυστήριο με την επιστροφή του

Ποιο είναι το μυστήριο πίσω από την επιστροφή του πρώην υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη που ήταν διακοπές στην εξωτική Μαλαισία;

Έντονα κυκλοφορεί το άκουσμα ότι ο Μιχάλης Λιάπης έχει ήδη επιστρέψει από τη Μαλαισία, επισπεύδοντας τις διακοπές του.

Αυτό, λόγω της δίκης του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη που έχει “πάρει” ημερομηνία για τις 30 Δεκεμβρίου, για την υπόθεση με τις πλαστές πινακίδες και στην οποία φέρεται αποφασισμένος να παραστεί.

Ωστόσο, κανείς δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την “επιστροφή” του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη που μέχρι αυτή την ώρα παραμένει ένα απλό άκουσμα, εξαιτίας μιας φράσης που είπε Ελληνίδα επιβάτης σε δημοσιογράφο: “περιμένετε, βγαίνει” ήταν τα λόγια της, αλλά ο κ. Λιάπης δεν… βγήκε.

Ο Μιχάλης Λιάπης επέλεξε να κάνει κανονικά τις διακοπές που είχε προγραμματίσει στο πεντάστερο Sheraton Imperial Hotel της Κουάλα Λουμπούρ, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της ασιατικής πρωτεύουσας και η τιμή για μία νύχτα στις σουίτες του ξεκινάει από τα 200 ευρώ και φτάνει τις 2.300 ευρώ.

Το κόστος της διαμονής και των εισιτηρίων για την Μαλαισία είναι σχεδόν όσο ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστα του αυτοκινήτου τύπου τζιπ που οδηγούσε.

Δείτε γιατί ο Μιχάλης Λιάπης γυρνάει άρον άρον στην Ελλάδα, το χλιδάτο hotel του Μιχάλη Λιάπη στη Μαλαισία και πώς ο Μιχάλης Λιάπης στη Μαλαισία έπνιγε τον πόνο του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.