Μυστικές δημοσκοπήσεις: τα στοιχεία σοκ και γιατί τις κρατούν στο συρτάρι

Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις και δεν δημοσιεύονται; Γιατί τις κρατούν στο συρτάρι; Διαβάστε τα στοιχεία σοκ.

Όπως αναφέρει το enimerosi24, “οργασμός” δημοσκοπήσεων παράγεται αυτή την εποχή στο παρασκήνιο για λογαριασμό κομμάτων και όχι μόνο, με σοβαρές καταγγελίες ότι τα στοιχεία τους δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αν και ευρήματά τους είναι γνωστά, το γεγονός ότι πολλές μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται από 5 έως 6 ποσοστιαίες μονάδες, τις κρατά μακριά από το φως της δημοσιότητας.

Όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί διάφορες διαρροές, όποιος αυτό το διάστημα, είτε πολιτικός φορέας είτε ΜΜΕ, παραγγέλνει δημοσκόπηση που προκύπτει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με διαφορά, που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει τις 6 μονάδες, τα αποτελέσματα φαίνεται να αποκρύπτονται.

Οι διαρροές πάνε ένα βήμα παραπέρα διαμηνύοντας ότι το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί κλίμα στην κοινωνία ή ρεύμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, κρατά όλες αυτές τις μυστικές δημοσκοπήσεις στα συρτάρια των πολιτικών και των δημοσιογραφικών γραφείων.

Αλλά η κύρια ανησυχία που ταλανίζει τους πολίτες σύμφωνα με τις μυστικές δημοσκοπήσεις δεν είναι αν θα έβγαινε πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά από την διάρκεια και την αντοχή μιας τέτοιας κυβέρνησης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.