Στα βήματα του Σεργουλόπουλου ο… Νίκος Οικονομόπουλος

Ποιο είναι το κοινό στοιχείο του Φώτη Σεργουλόπουλου με τον Νίκο Οικονομόπουλο; Τι δήλωσε σε συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής;

Τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του και ο ίδιος δεν κρύβει ότι χαίρεται όταν το ακούει εκφράζοντας συνάμα την ευγνωμοσύνη του σε εκείνους που το λένε. Ο Νίκος Οικονομόπουλος γιορτάζει την κυκλοφορία του 7ου CD και αποκαλύπτει ότι το όνειρο της ζωής του είναι να γίνει πατέρας όπως έγινε πρόσφατα και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Για το ξεκίνημά του είπε o Νίκος Οικονομόπουλος: «Το Dream Show ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Ήταν η εκκίνηση όλων των όμορφων πραγμάτων που έχουν συμβεί στη ζωή μου τα τελευταία 7 χρόνια!»

Όσο για την αποκάλυψη της σχέσης του με την Βίκυ Κάβουρα, είπε «Δεν περίμενα να συμβεί αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Έχω συνειδητοποιήσει ότι εφόσον κάνω τη συγκεκριμένη δουλειά και τα φώτα της δημοσιότητας για κάποιο λόγο είναι στραμμένα πάνω μου, είναι λογικό ότι κάποια στιγμή ένας paparazzi κάπου θα με δει και θα τραβήξει φωτογραφίες. Δεν είμαι αόρατος.»

Ο γάμος είναι κάτι που σκέφτεται: «Από μικρό παιδί τον σκέφτομαι. Ο λόγος όμως είναι επειδή θέλω να κάνω παιδιά. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά! Φαντάζομαι ότι θα είμαι υπερπροστατευτικός πατέρας!»

Όμως αναφέρθηκε o Νίκος Οικονομόπουλος και στα πρόσφατα δημοσιεύματα που άφηναν υπονοούμενα για τη σεξουαλική του ζωή:

«Δεν θέλω να δώσω άλλη σημασία σε αυτό. Κάποια στιγμή μίλησα και μάλιστα όντας πολύ νευριασμένος. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η λέξη που αναφέρθηκα τότε (σ.σ. σκουπίδια της δημοσιογραφίας) εννοείται ότι δεν απευθυνόταν σε όλους τους δημοσιογράφους αλλά ειδικά σε εκείνον που έγραψε αυτό το αυτονόητο ψέμα. Απορώ πως μπορείς να γράψεις ένα τέτοιου είδους άρθρο όταν δεν έχεις στοιχεία, γιατί πραγματικά στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπάρχει κανένα στοιχείο.»

Διαβάστε γιατί βγήκε Ι-5 στον στρατό ο Νίκος Οικονομόπουλος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.