Γιώργος Παπαδάκης: γιατί πάλι έξαλλος στον αέρα, ποια ατάκα τον τρέλανε

Γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ξανά έξαλλος στον αέρα; Ποιο γεγονός εξόργισε τον γνωστό δημοσιογράφο;

Έξαλλος στον αέρα της εκπομπής του εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης με αφορμή την κοινή ανακοίνωση των υπουργείων Υγείας και Περιβάλλοντος που ζητούσαν από τους πολίτες την περιορισμένη χρήση τζακιών το Σαββατοκύριακο.

Όλα άρχισαν όταν στην εκπομπή έκανε τηλεφωνική παρέμβαση η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Χριστίνα Παπανικολάου, η οποία κλήθηκε να απαντήσει για την επίμαχη ανακοίνωση.

Η κυρία Παπανικολάου εξηγούσε πως σε αρκετές περιπτώσεις, όπως ανέφερε η ανακοίνωση, η χρήση τζακιού γίνεται άσκοπα και αυτό έχει βλαβερές συνέπειες για τη δημόσια Υγεία και το περιβάλλον.

Ωστόσο, ο Γιώργος Παπαδάκης επέμενε πως αυτό αφορά μόλις 500 πολίτες σε όλη τη χώρα και πρόσθετε επίμονα πως η πλειοψηφία ανάβει το τζάκι ως μέσο θέρμανσης αφού δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει πετρέλαιο.

«Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για τη τιμή του πετρελαίου», είπε σε έντονο ύφος η κυρία Παπανικολάου και συμπλήρωσε: «Καλέστε τον κ. Στουρνάρα να σας απαντήσει».

Οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα με την κυρία Παπανικολάου να χαρακτηρίζει τον κ. Παπαδάκη «λαϊκιστή», γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του παρουσιαστή.

«Δεν θα μου μάθετε εσείς τη δουλειά μου», απάντησε ο κ. Παπαδάκης και η κόντρα συνεχίστηκε με έντονη κριτική και από τις δύο πλευρές και σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.

«Δεν σας αναγνωρίζω κυρία Παπανικολάου», είπε, κλείνοντας τον διάλογο ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης φώναζε στον αέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.