Αυτή είναι η Ελληνίδα κόρη του Πολ Γουόκερ, Μίντοου Γουόκερ [φωτο]

Ποια η Ελληνίδα κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού Paul Walker; Δείτε τη φωτογραφία με την πανέμορφη 16χρονη κόρη του.

Ήταν μόλις 25 χρονών όταν ο αδικοχαμένος Paul Walker – που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στην κόκκινη Πόρσε – ενώ οδηγούσε ο φίλος και συνεργάτης, Ρότζερ Ρόντας – έγινε πατέρας μιας κόρης, με την Ελληνοσουηδέζα σύντροφό του.

paul-walker-meadow-walkerΣήμερα είναι μία καλλονή που μέσα από αυτή ο Paul Walker θα ζει για πάντα! Η Meadow Rain Walker είναι 16 χρονών και εκτός από τα δυνατά γονίδια του όμορφου πατέρα της – αφού του μοιάζει τρομερά – έχει ρίζες από την Ελλάδα και τη Σουηδία από όπου κατάγεται η μητέρα της, Rebecca McBrain.

Ο ίδιος ο αδικοχαμένος Paul Walker ήταν λάτρης της Ελλάδας, ενώ σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι αυτό οφείλεται στην ελληνική καταγωγή της κόρης του.

«Θεωρώ την κόρη μου μισή Ελληνίδα, η μητέρα της λέγεται Σωτηροπούλου» είχε πει ο ηθοποιός την ίδια στιγμή που μιλούσε με θερμά λόγια για την Ελλάδα: «Είχα έρθει στην Αθήνα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και έχω επισκεφτεί ελληνικά νησιά, όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Οι διακοπές μου στην Ελλάδα ήταν μαγικές!»

Όσο για την 16χρονη κόρη του, Μίντοου, είναι συντετριμμένη μην μπορώντας να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό πατέρα της, τον αποχαιρέτησε ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους από την παιδική της ηλικία, στο facebook. Εκεί που τίποτα δεν έδειχνε την δυστυχία που θα ερχόταν μερικά χρόνια μετά με την Μίντοου χαμογελαστή, χωμένη στην αγκαλιά του πατέρα της.

Την εικόνα την συνοδεύει το τελευταίο αντίο της, γράφοντας:

«Όταν ήμουν μικρή, μου έμαθε να περπατάω, να χαμογελάω και να μην τα παρατάω ποτέ. Τον αγάπησα πριν ακόμα μάθω τι είναι η αγάπη. Ήταν ο ήρωας μου. Ο αληθινός μου ήρωας…. Έφυγες αλλά δεν θα σε ξεχάσω ποτέ».

Ωστόσο, σήμερα, το ΤΜΖ αποκαλύπτει πως η 15χρονη δεν έχει καν προφίλ ούτε στο facebook, ούτε σε κανένα άλλο μέσο και αναφέρει ότι το δήθεν μήνυμα ήταν ψεύτικο.

Διαβάστε ποια η ελληνική καταγωγή του Paul Walker.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.