Η στιγμή της ανάφλεξης του αυτοκινήτου του Paul Walker [φωτο]

Δείτε την στιγμή της ανάφλεξης του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Paul Walker όπως ανέβηκε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός ηθοποιός Paul Walker, ο οποίος πρωταγωνίστησε στις ταινίες του «Fast and Furious», έχασε τη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Ο άτυχος Paul Walker είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά ταινιών Fast and Furious και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μαζί με έναν φίλο του επέβαινε σε μια Porsche σε αυτοκινητόδρομο της Σάντα Κλάριτα για φιλανθρωπική έκθεση αυτοκινήτων για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες.

«Με μια πραγματικά βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Paul Walker απεβίωσε σήμερα σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ είχε παρευρεθεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για οργανισμό Reach Out Worldwide. Ο ίδιος ήταν επιβάτης στο αυτοκίνητο ενός φίλου, όπου και οι δύο έχασαν τη ζωή τους.», έγραψε στο Facebook η επίσημη σελίδα του ηθοποιού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Paul Walker και ένας φίλος του δοκίμαζαν την Porsche GT, με την οποία συνέβη το μοιραίο.

Ο άτυχος ηθοποιός Paul Walker ήταν συνοδηγός και γυρνούσε από φιλανθρωπική εκδήλωση. «Ο Γουόκερ επέστρεφε από μία φιλανθρωπική εκδήλωση στην Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια» δήλωσε ο εκπρόσωπος του αδικοχαμένου ηθοποιού. «Ο Γουόκερ ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας φίλος του. Και οι δύο πέθαναν επιτόπου», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.