Πατέρας ο Σεργουλόπουλος: άγνωστη η μητέρα, γνωστή όμως η νονά – ποια είναι

Ποια θα είναι η νονά του γιου του Φώτη Σεργουλόπουλου; Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η μητέρα του παιδιού του, η όμορφη νονά δεν άντεξε και εκανε δηλώσεις.

«Αυτά τα χείλη, το γέλιο, τα μάτια. Είναι συγκλονιστικό! Γενικά τα μωρά έχουν καλή ενέργεια και φέρνουν τόση ευλογία, που είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη για τον Φώτη», αποκάλυψε η διάσημη νονά του μωρού του πατέρα πλέον Φώτη Σεργουλόπουλου.

Η νονά του μικρού Γιώργου, γιου του πατέρα πλέον Φώτη Σεργουλόπουλου, θα είναι η Μαρία Μπακοδήμου, όπως αποκαλύπτει η ίδια. Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τις ευτυχισμένες στιγμές που βιώνει ο καλύτερος φίλος της και νονός του γιου της, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ενώ αποκαλύπτει το πώς είναι ο μικρούλης και αν μοιάζει με τον μπαμπά του, μιας και είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχουν δει το μωρό από κοντά.

Αυτά τα χείλη, το γέλιο, τα μάτια. Είναι συγκλονιστικό! Γενικά τα μωρά έχουν καλή ενέργεια και φέρνουν τόση ευλογία, που είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη για τον Φώτη, ο οποίος θα δώσει αγάπη, καλλιέργεια και ισορροπία στο μωράκι του» λέει η παρουσιάστρια στο people και συνεχίζει: «Τα παιδιά δεν θέλουν μόνο αγάπη. Πρέπει να νιώθουν ασφαλή και ισορροπημένα». Φυσικά, η Μαρία, ως μαμά δύο μεγάλων αγοριών, συμβουλεύει τον Φώτη Σεργουλόπουλο για το μωρό. Η ίδια αποκαλύπτει: «Με ρωτάει πρακτικά πράγματα. Πότε ρεύεται, ας πούμε». Και φυσικά προχωρά και σε αποκαλύψεις καθώς παραδέχεται: «Θα είμαι η νονά του Γιώργου. Ο Φώτης είναι σαν αδελφός μου, οπότε είμαι αυτόματα και θεία».

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον Στέλιο Παρλιάρο, ποια η μητέρα του του παιδιού του πατέρα Φώτη Σεργουλόπουλου και ποια η μητέρα που έκανε τον Φώτη Σεργουλόπουλο πατέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.