Σταμάτης Μαλέλης: “Μπήκε ο διάολος μέσα μου”

Τι εννοούσε ο Σταμάτης Μαλέλης λέγοντας την φράση ότι “μπήκε ο διάολος μέσα του”; Τι είπε για την απόφασή του να αλλάξει επαγγελματική στέγη;

Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στο περιοδικό «Full life» για την απόφασή του να αλλάξει επαγγελματική στέγη και να μετακομίσει στον σταθμό του Φαλήρου.

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας του Star και νυν του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης αποκαλύπτει πως μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όλα άλλαξαν όταν δέχτηκε την πρόταση από το ΣΚΑΪ.

«Μπήκε ο διάολος μέσα μου και ήθελα να συνεχίσω ένα με δύο χρόνια ακόμα… Όλη μου η ζωή είναι ένας διχασμός, δεν μπορούσα να πω όχι στην πρόταση του ΣΚΑΪ. Είναι η μεγάλη μου αγάπη και θα ήταν σαν να έλεγα όχι στη ζωή!» λέει ο ίδιος o Σταμάτης Μαλέλης και συνεχίζει: «Είμαι ταυτισμένος με αυτό το κανάλι. Επιπλέον, στο star είχε πάψει να έχει ενδιαφέρον για μένα, κάναμε τα ίδια και τα ίδια… Ενώ όταν αποφασίστηκε η αλλαγή, είχα πάρει τις αποφάσεις μου. Είχα πει ότι φεύγω πριν ανακοινωθεί η έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου και η ανάληψη του δελτίου από τη Μάρα Ζαχαρέα. Νομίζω όμως ότι λήξαμε αγαπημένοι».

Δείτε τον Σταμάτη Μαλέλη στην πρώτη έξοδο μετά την περιπέτεια υγείας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.