Η στενή σχέση του Βενιζέλου με “εκατομμυριούχο” Τσουκαλά

Ποια είναι η στενή σχέση του “εκατομμυριούχου” Δημήτρη Τσουκαλά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο;

Είναι μία από τις προσωπικότητες που έχουν τραβήξει τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας. Βασικά όχι αυτός, αλλά το πόθεν έσχες του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσουκαλά, ο οποίος δήλωσε πως έλαβε 1.000.000 από εφάπαξ.

Ο Δημήτρης Τσουκαλάς όμως δεν ήταν πάντα… ΣΥΡΙΖΑ, όπως μας πληροφορεί ο Γιώργος Παπαχρήστος. Ο δημοσιογράφος στην στήλη του Στίγμα στα ΝΕΑ, αναφέρει πως μιλώντας με συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ, πληροφορήθηκε ότι ο Δημήτρης Τσουκαλάς είχε στενή σχέση με τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαχρήστος σημειώνει: «ενώ όλοι εμείς πήγαμε με τον Γιώργο στην κρίση του 2007, αυτός πήγε με τον Βενιζέλο. Ως το 2011 δεν υπήρχε δημόσια παρουσία του Βενιζέλου χωρίς να φαίνεται από πίσω ο Τσουκαλάς».

Συνεχίζοντας με το θέμα του Δημήτρη Τσουκαλά ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρει: «πρώην πρόεδρος της ΟΤΟΕ και της ΓΣΕΕ του οποίοιυ το όνομα δεν αποκαλύπτω παρότι όσοι ξέρουν, ξέρουν, μου συνέστησε “να μην του την πέσω του τσουκαλά γιατί μπορεί να έχει χαρτιά που να αποδεικνύουν τα όσα λέει”».

Έπειτα λέει: «Τρίτος συνδικαλιστής (βγάζουν τα μάτια τους με χαρακτηριστική ευκολία όπως γίνεται αντιληπτό) μου είπε ότι ο Τσουκαλάς εκπροσωπούσε στην ΟΤΟΕ επί εποχής Πρωτόπαπα προέδρου μία τράπεζα που είχε 25-26 άτομα και επειδή δεν έβγαινε το μέτρο, ο Πρωτόπαπας που ήταν φίλος του πέρασε ειδική διάταξη να αντιπροσωπεύονται στο γενικό συμβούλιο της ΟΤΟΕ όλες οι τράπεζες ακόμξ και αν δεν καλυπτόταν το εκλογικό μέτρο, “μόνο και μόνο για να έχει τον Τσουκαλά στο συμβούλιο”».

Ο Γιώργος Παπαχρήστος συνεχίζει: «Τέταρτος συνδικαλιστής (του ΣΥΡΙΖΑ) μου κάρφωσε ότι ο Τσουκαλάς βρέθηκε υποψήφιος με το κόμμα της χαράς επειδή “είναι πεθερός του Ανδρέα Καρίτζη -μικρή φωτογραφία- του πρώην υπευθύνου επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ…”».

Δείτε ποιες είναι οι εξηγήσεις του Δημήτρη Τσουκαλά για πόθεν έσχες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.