Βύρωνας Πολύδωρας: με ποια κόμματα φλερτάρει μετά τη διαγραφή

Ποιο το πολιτικό μέλλον του Βύρωνα Πολύδωρα μετά τη διαγραφή από τη ΝΔ; Με ποια κόμματα φλερτάρει;

Πολλά και διάφορα είναι όσα ακούγονται αυτή τη στιγμή για τον Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος πριν από λίγη ώρα καταψήφισε τον ΕΝΦΙΑ και διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες με τους ΑΝ.ΕΛ με ένα πιθανό σενάριο να είναι η θέση του επικεφαλής στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του Πάνου Καμμένου. Το σενάριο πάντως έφτασε στα αυτιά των γαλάζιων οι οποίοι το σχολίασαν με ειρωνία ενθυμούμενοι ότι τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ ήταν αυτά που πρώτα κατέκριναν τον Βύρωνα Πολύδωρα όταν απεκαλύφθη το ζήτημα του διορισμού της κόρης του στη Βουλή.

Ο βουλευτής αφού καταχειροκροτήθηκε από βουλευτές των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Τέρενς Κούικ ενώ στο περιστύλιο είχε πηγαδάκια με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Από εκεί και πέρα αίσθηση προκάλεσε και η αγκαλιά του Πολύδωρα με τον Στάθη Παναγούλη του ΣΥΡΙΖΑ, το καλύτερο ωστόσο ακούστηκε από υψηλόβαθμο παράγοντα της Νέας Δημοκρατίας: “Μην τρελαίνεστε, το βράδυ ο Βύρωνας θα ψηφίσει τους πλειστηριασμούς και θα τον πάρουμε πίσω”.

Δείτε τη μοναξιά του Βύρωνα Πολύδωρα μετά τη διαγραφή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.