Paul Walker: τι είχε δηλώσει τρεις μήνες πριν πεθάνει

Τι είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Paul Walker τρεις μήνες πριν πεθάνει; Διαβάστε τη συνέντευξη του Paul Walker.

Τρεις μήνες πριν χάσει τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα με την Porsche που οδηγούσε ο κολλητός του φίλος, Roger Rodas, o Paul Walker είχε δώσει συνέντευξη στο βρετανικό περιοδικό «GQ», απαντώντας στην ερώτηση τι θα ήθελε να πετύχει πριν πεθάνει.

Ο 40χρονος ηθοποιός Paul Walker, είχε απαντήσει τότε:

«Έχασα πολλά όταν ήμουν νεότερος, μιας και μπήκα από δέκα ετών στο χώρο της υποκριτικής και του θεάματος. Οι άνθρωποι σε κάνουν να πιστεύεις πως είσαι κάτι συγκεκριμένο, και έτσι χάνεις πολλές εμπειρίες τις οποίες θα μπορούσες να γευτείς. Μέσα μου, νιώθω να με καλούν πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Γι΄αυτό και πρόσφατα αποφάσισα να κάνω καταδύσεις με καρχαρίες».

Βλέπετε, ο Paul Walker είχε πάθος με την υποβρύχια βιολογία. Τον Ιούνιο του 2010, είχε εμφανιστεί στο κανάλι του National Geographic, σε εκπομπή με θέμα τον μεγάλο Λευκό Καρχαρία, και είχε βοηθήσει στην ετικετοποίηση λευκών καρχαριών, στην ακτή του Μεξικό.

Στην ίδια συνέντευξη στο G.Q, ο Paul Walker είχε μιλήσει και για την κορούλα του, την 15χρονη Meadow, λέγοντας πως εκείνη ήταν που τον βοήθησε να συνεχίσει την ηθοποιία:

«Είναι πολύ αστείο. Η κόρη μου πλέον ζει μαζί μου, και παρόλο που το αρχικό μου σχέδιο ήταν στα 40 μου να τα παρατήσω όλα ακόμα κι αν χρειαστεί ν΄αλλάξω ζωή, η Meadow συνεχίζει να μ΄ενθαρρύνει να μην τα παρατήσω. Αν κι εγώ ήθελα σ’ αυτό το σημείο της ζωής μου να είμαι σπίτι μαζί της, εκείνη θέλει να συνεχίσω την ηθοποιία, για να ταξιδεύει μαζί μου σ΄ολόκληρο τον κόσμο!».

Διαβάστε πώς αποχαιρέτησαν οι φίλοι του και η κόρη του τον Paul Walker.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.