Αναστασία Σακελλαρίου: ποιος ο ρόλος της στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Ποιες διευκρινίσεις για τον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου, Αναστασίας Σακελλαρίου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έδωσε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας;

Διευκρινίσεις για το ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου, Αναστασίας Σακελλαρίου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την εμπλοκή της στην υπόθεση των επισφαλών χρηματοδοτήσεων, παραχωρεί σε σχετική του ανακοίνωση το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Αναλυτικά, το ΤΧΣ αναφέρει τα εξής:

“Η κα Αναστασία Σακελλαρίου διατέλεσε στέλεχος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και μέλος της επιτροπής χρηματοδοτήσεων κατά το έτος 2012. Η επιτροπή αυτή χειρίστηκε την αναδιάρθρωση δύο δανείων του ομίλου DEMCO τα οποία είχαν χορηγηθεί προγενέστερα, και αποτελούν αντικείμενο της ποινικής διαδικασίας που εξελίσσεται.

Ο έλεγχος επεκτάθηκε και στις μετέπειτα αναδιαρθρώσεις, που εγκρίθηκαν από τις επιτροπές στις οποίες συμμετείχε η κα Αναστασία Σακελλαρίου. Οι επιτροπές προέβησαν σε αυτές τις αναδιαρθρώσεις, κατά τη συνήθη τραπεζική πρακτική.

Η έρευνα των ενεργειών των επιτροπών και των μελών τους προφανώς συνεχίζεται και εν τέλει θα κριθεί από την Ελληνική δικαιοσύνη.

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και η κα Αναστασία Σακελλαρίου συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την εξασφάλιση της σταθερότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος”.

Δείτε ποια η αμαρτωλή πορεία των δανείων του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου που κατέληξαν σε offshore εταιρείες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.