Xάρης Τομπούλογλου: τι ετοιμάζεται να διεκδικήσει

Τι ετοιμάζεται να διεκδικήσει ο πρόεδρος του «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, που κατηγορείται ότι με απειλές πήρε 25.000 ευρώ ως μίζα;

Ο Χάρης Τομπούλογλου, που κατηγορήθηκε ότι με απειλές πήρε 25.000 ευρώ ως «μίζα» από διαφημιστική εταιρεία προκειμένου να μην την θέσει εκτός έργου που είχε αναλάβει μετά από διαγωνισμό του νοσοκομείου και υποστήριξε τα χρήματα προορίζονταν για δωρεά προς το νοσοκομείο, τώρα ξανά εμφανίζεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Παραμονές των Χριστουγέννων είχε περιπέτειες και μάλιστα μεγάλες με την δικαιοσύνη, και σήμερα ο Χάρης Τομπούλογλου απευθύνεται στους πολίτες της Νέας Χαλκηδόνας διεκδικώντας τη δημαρχία!

Ο Χάρης Τομπούλογλου έχει αποφασίσει να τρελάνει το Νεοδημοκρατικό και όχι μόνο σύστημα με την νέα του εμφάνιση για να κατακτήσει τη δημαρχία της Νέας Χαλκηδόνας.

Ο Χάρης Τομπούλογλου επιμένει να θέλει να γίνει δήμαρχος και ππιστεύει ότι οι συμπολίτες του θα τον ψηφίσουν στις εκλογές του Μαϊου και μάλιστα έχει ετοιμάσει ψηφοδέλτιο, ενώ άρχισε τις βόλτες στις γειτονιές.

Δείτε ποιο γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εμπλέκει στην υπόθεση του ο Χάρης Τομπούλογλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.