Ποιος παραδέχτηκε: «δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφυλος»

Τι δήλωσε γνωστός ηθοποιός που είχε ξεχωρίσει πρόσφατα για την ειλικρινή δήλωσή του, πριν καιρό, να παραδεχτεί ότι είναι ομοφυλόφιλος; Tι δήλωσε ο ηθοποιός;

Η φωνή του γνωστού ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια ως η «φωνή του Mega», καθώς την ακούμε σχεδόν σε όλα τα τηλεοπτικά σποτ του σταθμού. Ωστόσο, ξεχώρισε και για την ειλικρινή δήλωσή του, πριν καιρό, να παραδεχτεί ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης, τον γνωστό ηθοποιό που έχουμε απολαύσει μέσα από επιτυχημένες σειρές. Σήμερα, ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού και, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ straight και gay ζευγαριών, λέγοντας χαρακτηριστικά «Πόσα straight ζευγάρια είναι κατάμονα στην ουσία;»

ithopoiosΣτη συνέχεια, αναφορικά με τις παρελάσεις υπερηφάνειας των ομοφυλοφίλων, ο Χρήστος Σιμαρδάνης τόνισε, απευθυνόμενος στον Πέτρο Κωστόπουλο «Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου.

Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας», δήλωσε ο Χρήστος Σιμαρδάνης.

Δείτε τι δήλωσε ο ηθοποιός για τους ομοφιλόφιλους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.