Τα δωμάτια – κολαστήρια όπου ο Καντάφι βασάνιζε παιδιά [φωτο]

Δείτε στις φωτογραφίες τα δωμάτια από τη δράση του λίβυου ηγέτη Μουαμαρ Καντάφι που είχε για να βασανίζει παιδιά.

Δεν ήταν μόνο οι μαρτυρίες για τις διαστροφές του Μουαμάρ Καντάφι αλλά και φωτογραφίες που έφερε δημοσιογραφικό πρακτορείο στη δημοσιότητα.

Μόνο φρίκη μπορούν να προκαλέσουν οι εικόνες και οι λεπτομέρειες από τη δράση του λίβυου ηγέτη Μουαμαρ Καντάφι που αποκαλύπτει έρευνα του BBC4 που θα προβληθεί τον Φεβρουάριο και μέρος της οποίας αναμεταδίδει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το BBC4 η δράση του Καντάφι ήταν αρρωστημένη καθώς στα 42 χρόνια που παρέμεινε στην εξουσία, κακοποίησε και ανάγκασε να γίνουν σκλάβοι του για άσεμνες πράξεις, χιλιάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια ηλικίας μέχρι 14 χρονών.

Στα παλάτια του Μουαμάρ Καντάφι υπήρχαν δεκάδες δωμάτια, όπου ο αδίστακτος δικτάτορας οδηγούσε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14 ετών.

Ο Καντάφι είχε φτιάξει μάλιστα και ένα ιδιωτικό γυναικολογικό ιατρείο στο οποίο εξέταζε τα κορίτσια για να διαπιστώσει αν είναι υγιή πριν τα οδηγήσει στα δωμάτια – κολαστήριά του, αλλά το οποίο χρησίμευε και για εκτρώσεις μετά την κακοποίηση τους.

Ο Καντάφι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC4 απήγαγε τα θύματά του και τα κρατούσε φυλακισμένα για να ασελγεί επάνω τους. Ο ίδιος υποστήριζε πως δεν ασελγούσε επάνω τους καθώς «ήταν τιμή των θυμάτων να κοιμηθούν με τον ηγέτη».

Πολλά από τα παιδιά μετά την κακοποίηση πέθαιναν και οι άνθρωποι του διεστραμμένου δικτάτορα Καντάφι, πέταγαν τα άψυχα σώματα τους σε πάρκινγκ και χωματερές.

Ο Καντάφι συνήθιζε να επιλέγει τα ανήλικα παιδιά, επισκεπτόμενος τα σχολεία. Όταν του άρεσε κάποιο παιδί, το ακουμπούσε στο κεφάλι. Μέσα σε λίγες ώρες οι σωματοφύλακές του, το απήγαγαν, ενώ σε περίπτωση που προέβαλλαν αντίσταση οι γονείς, τους εκτελούσαν επί τόπου.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα δωμάτια – κολαστήρια του αδίστακτου Καντάφι:

Δείτε ποιες οι μαρτυρίες ενός ανήλικου κοριτσιού για τις διαστροφές του Μουαμάρ Καντάφι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.