Παρελθόν η Χρυσή Αυγή για τον Κασιδιάρη: “πάγος” με Μιχαλολιάκο

Γιατί έχουν παγώσει οι σχέσεις ανάμεσα σε Ηλία Κασιδιάρη και Νίκο Μιχαλολιάκο; Ποιες οι εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή;

Μπορεί στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τις προφυλακίσεις Γερμενή και Ηλιόπουλου ο Νίκος Μιχαλολιάκος να μπορεί να συγκαλέσει… κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά οι σχέσεις του με τον «υπαρχηγό» του στη Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, φαίνεται πως παραμένουν σε κρίση.

Εδώ και καιρό υπάρχει η φήμη πως οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν «παγώσει». Όπως γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης: «οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι σχέσεις του (σ.σ. του Ηλία Κασιδιάρη) με τον κ. Μιχαλολιάκο δεν ήταν όπως ήταν πριν από την προφυλάκιση του «αρχηγού». Έχουν ψυχρανθεί».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κρίση στη σχέση ΚασιδιάρηΜιχαλολιάκου προκλήθηκε γιατί φαίνεται πως ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν είναι ικανοποιημένος με τη λειτουργία του κόμματος από την προφυλάκισή του και μετά.

«Θέλει περισσότερη δράση (δηλαδή διαμαρτυρίες, πορείες κτλ.), πράγμα που δεν γίνεται», αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης και συνεχίζει: «προχθές έξω από τον Άρειο Πάγο μπόρεσε να συγκεντρώσει (παρά την κινητοποίηση που έκανε) μόνο μερικές δεκάδες άτομα, τα περισσότερα των οποίων ήταν συγγενείς των προφυλακισμένων».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επισκεφτεί τον Μιχαλολιάκο στη φυλακή, αλλά δεν του επιτρέπεται να δει κανέναν από τους προφυλακισμένους της Χρυσής Αυγής αφού δεν είναι συγγενής πρώτου βαθμού. Την περασμένη Κυριακή, εξάλλου, προσπάθησε να επισκεφτεί τους Γερμενή και Ηλιόπουλο στο κρατητήρια της ΓΑΔΑ αλλά πάλι έφαγε… πόρτα.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης που εμφανίζεται ως η επόμενη ηγετική φυσιογνωμία στο κόμμα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του parapolitika.gr έχει ήδη ξεκινήσει τις εσωτερικές διεργασίες στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου προκειμένου να αλλάξει η ονομασία του και να κατέβει με νέο συνδυασμό ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Δείτε το όπλο και την περίεργη σκόνη που βρέθηκε στον Κασιδιάρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.