Σε ποιον και γιατί έριξε χυλόπιτα η Όλγα Κεφαλογιάννη. Παρασκήνιο

Σε ποιον και για ποιο λόγο έριξε χυλόπιτα η υπουργός τουριμού Όλγα Κεφαλογιαννη που θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες υπουργούς;

Η Όλγα Κεφαλογιάννη θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες υπουργούς της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.

Η απήχησή της Όλγας Κεφαλογιαννη είναι μεγάλη και δεν είναι λίγοι οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά που λένε ότι μπορεί να προσφέρει στη Ν.Δ. και από οποιαδήποτε άλλη θέση.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο άνθρωπος του πρωθυπουργού προσέγγισε λίγο μετά τις γιορτές τις γιορτές, με πρόταση η Όλγα Κεφαλογιαννη να είναι υποψήφια της Ν.Δ. για το δήμο Αθηναίων.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Όλγα Κεφαλογιαννη είπε πως η πρόταση είναι πολύ τιμητική για την ίδια, αλλά φρόντισε να την απορρίψει αμέσως, ρίχνοντας με τον τρόπο αυτό μια μεγαλοπρεπή χυλόπιτα στον συνομιλητή της.

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιαννη επιβεβαίωσε τη βούλησή της να παραμείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν την ενδιαφέρει στην παρούσα φάση ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εξέλιξη αυτή προβληματίζει το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς δε δείχνει και ιδιαίτερη ζέση στη στήριξη του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ετοιμάζεται να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας.

Τα χρονικά περιθώρια για τον πρωθυπουργό άρχισαν να στενεύουν, αφού ο κ. Σαμαράς θα ήθελε να κλείσει το όνομα έως τις αρχές Φεβρουαρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες και πού έκανε ψυχική εκτόνωση η Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.