Κώστας Μίχαλος: ποιος ο γαλάζιος υποψήφιος για τον Δήμο Αθήνας

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του paraskhnio.gr για την υποψηφιότητα του Κώστα Μίχαλου που ετοιμάζει η ΝΔ για τον Δήμο Αθήνας;

Ένας άνθρωπος της αγοράς, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από όλους, τους κανόνες λειτουργίας της και του management, επέλεξε να κατέβει στον πολιτικό στίβο δίνοντας, νέα πνοή στο πολύπαθο πολιτικό σύστημα. Ο Κώστας Μίχαλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο “toxrima.gr”, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές 2014.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Kώστας Μίχαλος γεννήθηκε το 1960 και είναι γιός του πολιτικού Χρήστου Μίχαλου. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες, στο Πανεπιστήμιο Essex, ενώ πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο LSE. Το 1993, εξελέγη μέλος του ΕΒΕΑ και Πρόεδρος του το 2006.

Το 2004-2005, διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Ανάπτυξης, και στη συνέχεια ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών. Το 2011 επανεξελέγη για τα τέσσερα χρόνια Πρόεδρος του ΕΒΕΑ και το 2012 Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Η υποψηφιότητα του Κώστα Μίχαλου για τον Δήμο Αθήνας, φαίνεται ότι συγκεντρώνει μεγάλη αποδοχή, αφού ο Κώστας Μίχαλος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη τόσο των ανθρώπων της αγοράς, όσο και των πολιτών.

Διαβάστε ποιο πρόσωπο-έκπληξη προηγείται για τον Δήμο Αθήνας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.