ΣΔΟΕ: γιατί ξεψαχνίζει την περιουσία Μενεγάκη – Λάτσιου

Για ποιο λόγο το ΣΔΟΕ αποφάσισε να ξεκινήσει εξονυχιστική έρευνα στα περιουσιακά στοιχεία της Μενεγάκη και Λάτσιου;

Παρά την είδηση ότι ο Γιάννης Λάτστιος και Μενεγάκη βρέθηκαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα, από την άλλη η δικαστική διαμάχη μεταξύ των Μενεγάκη- Λάτσιου καλά κρατεί όπως και οι πληροφορίες ότι η περιουσία τους είναι μυθική.

Τα συνεχή ρεπορτάζ, αλλά και οι αναφορές περιοδικών εφημερίδων, αλλά και διαδικτυακών τόπων για το εύρος των αποκτημάτων του Λάτσιου και της Μενεγάκη οδήγησαν τις αρμόδιες οικονομικές διωκτικές αρχές του ΣΔΟΕ στην απόφαση να ξεκινήσουν έρευνα στα περιουσιακά στοιχεία τους.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr η έρευνα του ΣΔΟΕ έχει ξεκινήσει και αφορά στα έτη από το 1996 μέχρι και σήμερα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παρατηρούνται αποχρώσες ενδείξεις απότομου πλουτισμού.

Η έρευνα για την περιουσία του Λάτσιου και της Μενεγάκη είναι απόρρητη και εμπιστευτική και δεν αναμένονται διαρροές, καθώς η διαδικασία είναι αυτεπάγγελτη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και η πιθανότητα, εφόσον παρατηρηθούν «κενά» να διαταχτεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα και άρση απορρήτου για τον έλεγχο τραπεζικών λογαριασμών.

Δείτε γιατί ήταν αντιμέτωποι στα δικαστήρια η Μενεγάκη και ο Λάτσιος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.