Τα «νυχτοπερπατήματα» της Έλενας Ράπτη με νικητή talent show [φωτο]

Πού κάνει τα νυχτοπερπατήματα της η βουλευτή της ΝΔ Έλενας Ράπτη με νεαρό τραγουδιστή που είχε αναδειχθεί σε talent show; Δείτε στη φωτογραφία ποιος είναι ο τραγουδιστής μαζί με την Έλενα Ράπτη.

Kάτι παραπάνω από φίλοι είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη με νεαρό τραγουδιστή που μάλιστα είχε αναδειχθεί νικητής του talent show X-Factor.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr η Έλενα Ράπτη και ο Κύπριος νεαρός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας ζουν όμορφες στιγμές μαζί. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν παρέα στο στέκι του Αντώνη Κανάκη στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από μερικές ημέρες, τα δημοσιεύματα ήθελαν τη βουλευτή της ΝΔ, Ελενα Ράπτη να είναι ζευγάρι με τον Λούκα Γιώρκα, τον νεαρό τραγουδιστή που όχι μόνο είχε αναδειχθεί νικητής του talent show X-Factor, αλλά είχε εκπροσωπήσει και τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision to 2011.

Ωστόσο, καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε βγει για να επιβεβαιώσει – ούτε και να διαψεύσει – τη φήμη και μάλλον η απάντηση ήρθε μόνη της, μιας και όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Gossiptv.gr, η Ελενα Ράπτη και ο Κύπριος τραγουδιστής ζουν έναν παθιασμένο έρωτα.

Δείτε στη φωτογραφία την Έλενα Ράπτη και τον Λούκα Γιώρκα:

rapti-giorkas

Δείτε γιατί η Έλενα Ράπτη είναι η πιο περιζήτητη νύφη της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.