Ρέμος-Μπόσνιακ: έτοιμος ο γάμος. Όλες οι λεπτομέρειες

Ποια τα σενάρια που κυκλοφορούν και αφορούν τις λεπτομέρειες που απομένουν για τον γάμο ανάμεσα σε Αντώνη Ρέμο και Υβόννη Μπόσνιακ;

Είναι ήδη πολλά χρόνια μαζί και μόλις πριν λίγες μέρες η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο, αφού εκμυστηρεύτηκε στα «Καρνάσιανς» ότι τον θεωρεί άντρα της ακόμα και χωρίς επίσημα χαρτιά.

Η ώρα η καλή πλησιάζει και για αυτό το λαμπερό ζευγάρι της σοουμπίζ, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2014.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ δεν έχουν κατασταλάξει ακόμα στην ημερομηνία του γάμου τους, αλλά κλείνουν περισσότερο στις 14 Φεβρουαρίου, δηλαδή την ημέρα των ερωτευμένων.

Μια δεύτερη επιθυμία τους είναι ο γάμος να γίνει στο Πήλιο όπου και έχει εξοχική κατοικία ο τραγουδιστής και πηγαίνει αρκετά συχνά για να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Άλλωστε το σπίτι τους αυτό αποτελεί το ησυχαστήριό τους και πηγαίνουν εκεί από την αρχή της σχέσης τους.

Δείτε την Υβόννη Μπόσνιακ χωρίς μακιγιάζ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.