Στέφανος Κοκολογιάννης: τι είπε πρώτη φορά για το διπλό φονικό [video]

Τι είπε ο Στέφανος Κοκολογιάννης, που έγινε γνωστός από την συμμετοχή και τη νίκη του στο “Mission” για το διπλό φονικό;

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης, που έγινε γνωστός από την συμμετοχή και τη νίκη του στο “Mission”, μίλησε για πρώτη φορά για την ισόβια καταδίκη του αδερφού του αλλά και για την δική του ποινή για το φονικό στην Κρήτη το 2011.

Μετά από περίπου δύο μήνες ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη και οκτώ έτη τον 53χρονο κρεοπώλη Γιώργο Κοκολογιάννη, που πυροβόλησε και σκότωσε τους δύο άνδρες, ενώ επέβαλε συνολικά 14 έτη κάθειρξη με αναστολή στην έφεση στον αδελφό του Στέφανο Κοκολογιάννη, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του και τη νίκη του στο reality «Mission».

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης κατηγορείται ότι μετά το διπλό φονικό επιχείρησε να σκοτώσει τον πατέρα του άτυχου Πρίαμου Ξυδάκη. Παράλληλα αποφασίσθηκε η διαρκής στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του 53χρονου κρεοπώλη.

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης βρέθηκε στο στούντιο του Μίλα, καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου, και μίλησε για την ισόβια καταδίκη του αδελφού του και για τη δική του ποινή και έδωσε την δική του εκδοχή για το φονικό που στοίχισε τη ζωή δύο ανθρώπων.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή Μίλα ο Στέφανος Κοκολογιάννης:

http://www.youtube.com/watch?v=K6hLQpmjL20

http://www.youtube.com/watch?v=kxEboFueLYw

.

Δείτε πόσα χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Στέφανος Κοκολογιάννης για το διπλό φονικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.