Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: πασίγνωστος δημοσιογράφος στο στόχαστρο του εισαγγελέα

Αναστάτωση προκαλεί η είδηση ότι γνωστός δημοσιογράφος είναι στο στόχαστρο του εισαγγελέα για την υπόθεση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Σοκ και δέος προκαλούν οι αποκαλύψεις για το μεγάλο σκάνδαλο στο ΤΤ, τις ημέρες της παντοδυναμίας του Άγγελου Φιλιππίδη.

Εκτός από τα δάνεια που δόθηκαν σε πασίγνωστους επιχειρηματίες στο στόχαστρο της δικαιοσύνης μπαίνουν τα διαφημιστικά πακέτα και οι χορηγίες σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις.

Στην ουσία μιλάμε για όλη τη διαπλοκή στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να κυριαρχεί η άποψη ότι επίκεινται μεγάλες αποκαλύψεις.

Στο παρασκήνιο, πληθαίνουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας θα καλέσει γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτό τον τομέα.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ανήκει στον κύκλο του Άγγελου Φιλιππίδη και ξέρει πολλά για τον τρόπο που δίνονταν τα μεγάλα ποσά σε Μέσα που δεν είχαν τις προϋποθέσεις για να τα πάρουν.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα, λένε ότι ο δημοσιογράφος ήταν δίπλα σε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος του Κώστα Καραμανλή, αλλά προτίμησε να πάει δίπλα στον Άγγελο Φιλιππίδη.

Εάν κληθεί είναι βέβαιο ότι θα ανοίξουν στόματα, γεγονός που θα προκαλέσει σεισμό στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Διαβάστε ποιους απειλεί να “κάψει” ο Δημήτρης Κοντομηνάς για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.