TAXISnet: πώς να βρείτε το ποσό του χαρατσιού που σας έχει βεβαιωθεί

Πώς μπορείτε να βρείτε το ποσό του χαρατσιού που σας έχει βεβαιωθεί στο taxisnet; Μπείτε στο taxisnet με τους κωδικούς σας.

Τη δυνατότητα να πληροφορηθούν μέσω taxisnet το ποσό του χαρατσιού που τους έχει βεβαιωθεί καθώς και τον αριθμό παροχής με τη διεύθυνση του σχετικού ακινήτου έχουν οι φορολογούμενοι. Με την εφαρμογή αυτή δεν υπάρχει λόγος να συνωστίζονται οι φορολογούμενοι στις εφορίες προκειμένου να πληροφορηθούν το ακίνητο για το οποίο τους έχει βεβαιωθεί ανεξόφλητο χαράτσι.

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να εισέλθουν με τους κωδικούς τους στο taxisnet και να επιλέξουν την εφαρμογή ειδοποίηση πληρωμής. Σε αυτήν την εφαρμογή εμφανίζεται η επιλογή ειδοποίηση πληρωμής ΕΕΤΗΔΕ. Εκεί εμφανίζεται ο αριθμός παροχής του ανεξόφλητου χαρατσιού και η διεύθυνση του ακινήτου. Υπενθυμίζεται ότι έχει βεβαιωθεί χαράτσι σε περίπου 1,6 εκατομμύρια ακίνητα το οποίο δεν έχει εξοφληθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων πρόκειται για οφειλή που προέρχεται από καθυστερημένη ή μη εξόφληση του χαρατσιού από ενοικιαστές οι οποίοι όμως παρακράτησαν τα σχετικά ποσά από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.

Διαβάστε γιατί κατέρρευσε το σύστημα του Taxisnet.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.