Θανάσης Πατραμάνης: αυτός είναι ο «Ινδιάνος» συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου

Ποιος είναι ο «Ινδιάνος» συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου, Θανάσης Πατραμάνης; Τι δήλωσε για τον αρραβώνα της κόρης του με τον Ανδρέα Παπανδρέου;

Τον συμπέθερό του, Θανάση Πατραμάνη, γνώρισε από κοντά ο Γιώργος Παπανδρέου, την παραμονή του αρραβώνα του γιου του Ανδρέα με την καλή του, Πωλίνα Πατραμάνη.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο οτι οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν και δείπνησαν στο σπίτι της νύφης Πωλίνας στη Χερσόνησο.

Ο Θανάσης Πατραμάνης, με το παρατσούκλι «Ινδιάνος», εργάζεται στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου για το μεροκάματο και απ’ ό,τι φαίνεται ο αρραβώνας της κόρης του με το γιο του πρώην πρωθυπουργού, του ήρθε λίγο απότομα.

Σύμφωνα μάλιστα με το Πρώτο Θέμα της Κυριακής o Θανάσης Πατραμάνης δήλωσε χαρούμενος που παντρεύεται το παιδί του.

Επίσης ο  Θανάσης Πατραμάνης παραδέχθηκε ότι για τον ίδιο είναι κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό το να παντρευτεί η κόρη του Πωλίνα Πατραμάνη τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου.

Διαβάστε τι δήλωσε:

“Με παραξενεύει, τι να πω όμως, νιώθω αρκετά έξω από τα νερά μου διότι δεν ξέρω πως πρέπει να διαχειριστώ τέτοια ζητήματα. Εγώ βλέπεις είμαι ένας απλός άνθρωπος του μεροκάματου, δεν ξέρω από αυτά” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πατραμάνης, προσθέτοντας, “ο αρραβώνας είναι υπόθεση των παιδιών και ούτε ο Παπανδρέου νομίζω έχει λόγο σ’ αυτά”.

Διαβάστε τι άλλαξε στον αρραβώνα του Ανδρέα Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.