Νέα στοιχεία για τον πράσινο υπουργό με λογαριασμό στην Σιγκαπούρη

Ποια τα νέα στοιχεία για τον υπουργό του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν εκατομμύρια σε λογαριασμούς που διατηρεί στη Σιγκαπούρη;

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη του exedra.gr για τον υπουργό του ΠΑΣΟΚ από την εποχή του Ανδρέα με λογαριασμό στη Σιγκαπούρη.

Το θέμα έγινε αντικείμενο συζήτησης στα social media, με αποτέλεσμα να οργιάζουν οι φήμες για το ποιος πραγματικά είναι.

Το exedra.gr όπως αναφέρει, βρήκε τα εξής στοιχεία για τον συγκεκριμένο «πράσινο» πρωτοκλασάτο με λογαριασμούς που διατηρεί στη Σιγκαπούρη.

Ήταν το δεξί χέρι όλων των προέδρων του ΠΑΣΟΚ, από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη ως την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Δύσκολες αποστολές

Όσοι ξέρουν πρόσωπα και γεγονότα, λένε πως είναι ελάχιστες οι φορές που μίλησε σε κάποιο συνέδριο ή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Και αυτό γιατί, αναλάμβανε όλες τις δύσκολες αποστολές και οι φίλοι του, τον χαρακτηρίζουν ως τον άνθρωπο που έλυνε όλα τα προβλήματα των αρχηγών.

Η άλωση του κράτους και ο Ανδρέας Παπανδρέου

Οι ορκισμένοι εχθροί του, λένε πως ήταν από αυτούς που έστησαν τον μηχανισμό για την άλωση του κράτους από το ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 80.

Στο παρασκήνιο φημολογείται επίσης πως ήταν από αυτούς που πλησίασαν την Δήμητρα Παπανδρέου για την πείσουν ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου πρέπει να παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Στην εσωκομματική μάχη του 19996 τάχθηκε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Σημίτης.

Εξαιρετικά χρήσιμος

Ο τότε πρωθυπουργός λέγεται πως ήθελε να τον «φάει» από την πρώτη στιγμή, αλλά γρήγορα πείστηκε πως είναι ο άνθρωπος που του λείπει και ότι ήταν εξαιρετικά χρήσιμος.

Στην εσωκομματική μάχη του 2007 τάχθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν είχε φανερό ρόλο, αφού πάντα λειτουργούσε στο παρασκήνιο.

Διαβάστε τι βρέθηκε σε λογαριασμό υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη Σιγκαπούρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.