Κάντας: ποιο γνωστό πολιτικό πρόσωπο “έδωσε” στην απολογία του

Σε μία αποκάλυψη αιγιγματικού χαρακτήρα προέβη κατά την χθεσινή του απολογία ο βασικός κατηγορούμενος για χρηματισμό στα εξοπλιστικά προγράμματα Αντώνης Κάντας.

Ο κατηγορούμενος Αντώνης Καντάς ερωτώμενος από τους ανακριτές Σπύρο Γεωργουλέα και Χρήστο Μάρκου εάν υπήρχε εμπλοκή κάποιου εν ενεργεία πολιτικού προσώπου στο σκάνδαλο, ανέφερε την κωδική ονομασία «ΠΑΤΕΡΑΣ». Ο εν λόγω εμπλεκόμενος , σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως είναι πρόσωπο της κεντρικής πολιτικής σκηνής με μακρά πολιτική ιστορία.

Απολογούμενος ο Κάντας αναφέρθηκε σε συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Παναγιώτη Ευσταθίου στην οδό Πλουτάρχου στο Κολωνάκι, κατά τη διάρκεια της οποίας μπήκε στο γραφείο και ο τραπεζίτης Φάνης Λυγινός. Σύμφωνα πάντα με τον Κάντα, ο τραπεζίτης φέρεται να του είπε «πετάγομαι μέχρι τον πατέρα, δίπλα» και όταν τον ρώτησε ποιος είναι «ο πατέρας», εκείνος του απάντησε: «Παλιός πολιτικός, καλός φίλος, αλλά άπληστος».

Όπως επίσης ισχυρίστηκε ο Κάντας σε άλλη συνάντηση με τον Φάνη Λυγινό, αυτή τη φορά στη Γενεύη, τον ξαναρώτησε ποιον εννοούσε με το «πατέρας», ωστόσο εκείνος και πάλι δεν του αποκάλυψε το όνομά του.

Δείτε ποιες μίζες-μαμούθ αποκάλυψε ο Αντώνης Κάντας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.