Απόστολος Γκλέτσος: η πολυτελής Mercedes και οι λογαριασμοί κινητών τηλεφώνων

Τι συνέβη με τον ασυμβίβαστο Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο;

Ο ηθοποιός και νυν Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, γνωστός πλέον για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, προκάλεσε για ακόμη μια φορά τα μέσα.

Αφορμή στάθηκαν οι αποκαλύψεις για τα γεγονότα στο δήμο Στυλίδας, που διοικεί ο Απόστολος Γκλέτσος και αφορούν στην ακριβή Μercedes αλλά και τον οδηγό της πρώην Δημάρχου της περιοχής και τους μεγάλους λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων, που επωμιζόταν ο δήμος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, που κυκλοφορεί με αγροτικό αυτοκίνητο, από τη στιγμή που ανέλαβε τη Δημαρχεία “έκοψε” όλες αυτές τις πολυτέλειες, πωλώντας τη Mercedes τύπου Ε200, από την οποία ο δήμος εισέπραξε 11.000 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα έδωσε εντολή να κοπούν τα κινητά τηλέφωνα, που πλήρωνε ο δήμος και όλοι πλέον να πληρώνουν τα κινητά από την δική τους τσέπη και όχι με χρήματα των Δημοτών.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι του πολιτικού χώρου, έσπευσαν να δηλώσουν, πως τέτοιου είδους περιστατικά διαρρέονται από ανθρώπους του Απόστολου Γκλέτσου, προκειμένου να γίνει περαιτέρω συμπαθής εν όψει και των Δημοτικών εκλογών.

Διαβάστε τι οδήγησε τον Απόστολο Γκλέτσο στο αυτόφωρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.