Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: τα πρώτα σύννεφα στη σχέση

Πώς ήταν η Ελένη Μενεγάκη δίπλα στον Ματέο Πανζτόπουλο; Διαβάστε γιατί φαίνεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη έκανε με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλου τη γνωστή τους πια εξόρμηση στα Άχλα αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Όσοι είδαν την Ελένη Μενεγάκη στο πλοίο αλλά και στο λιμάνι, είπαν ότι δεν είχε καμία σχέση με την λαμπερή και χαμογελαστή γυναίκα που εμφανίζεται κάθε μέρα στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao η Ελένη Μενεγάκη ήταν σκυθρωπή, φαινόταν κουρασμένη και μιλούσε ελάχιστα. Και στα Άχλα η κατάσταση φαίνεται πως δεν άλλαξε. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, κατά την παραμονή τους στο νησί έκαναν μόνο μια έξοδο σε εστιατόριο. Οι άνθρωποι που τους είδαν από κοντά είπαν ότι οι δυο τους περπατούσαν σε απόσταση, χωρίς να μιλάνε καθόλου ενώ κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του γεύματος οι τόνοι μεταξύ τους ανέβηκαν.

Όλα αυτά δεν εκπλήσσουν βέβαια καθόλου τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την κατάσταση, αφού πλέον η διαμάχη της με τον πρώην σύζυγο της, έχει φτάσει στα άκρα και από ότι φαίνεται επηρεάζει και την ίδια και την σχέση της.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι της Ελένης Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.