Γρηγόρης Βαλλιανάτος: “Γιατί είπα ότι είμαι οροθετικός”

Ποιες οι δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου μετά τη δημοσιοποίηση-βόμβα ότι είναι οροθετικός;

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του υποψηφίου Δημάρχου Αθηνών Γρηγόρη Βαλλιανάτου, ο οποίος δήλωσε σε προσωπική του σελίδα, πως είναι φορέας HIV, λέγοντας “Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ”.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είχε αναφερθεί και στο παρελθόν για την κατάσταση της υγείας του, όμως η πρόσφατη ανάρτησή του αποκτά άλλου είδους σημασία, καθώς ο ίδιος έχει θέσει υποψηφιότητα στις Δημοτικές εκλογές 2014 για το Δήμο Αθηναίων.

Γνωρίζοντας τις αντιδράσεις, που προκλήθηκαν ύστερα από τη δήλωσή του ότι είναι οροθετικός, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος φιλοξενούμενος σε ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε τι ήταν εκείνο, που τον ώθησε να το κάνει, καθώς όπως δήλωσε “Αρχίζει μια προεκλογική εκστρατεία και τον κόσμο τον ενδιαφέρουν τα θέματα του Δήμου για τα οποία πρόκειται να μιλήσω τις επόμενες ημέρες. Μετά την εμφάνισή μου ως υποψηφίου ξεκίνησε ένας πόλεμος με ερωτήσεις κάτω από τη ζώνη και αποφάσισα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα που έχω θίξει στο παρελθόν ως ταμπού. Αποφάσισα, λοιπόν, να πω ορισμένα πράγματα για μένα τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα σε μένα. Όπως ξέρετε πολύ καλά, εδώ και 30 χρόνια ασχολούμαι με το θέμα του AIDS και τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συζητηθεί και αυτό”.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος για τους βουλευτές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.