Μαριλένα Κοππά: το άδειασμα στο ΠΑΣΟΚ και το νέο κόμμα

Tι δήλωσε η Μαριλένα Κοππά για την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ; Προς τα που προσανατολίζεται η πλέον ανεξάρτητη ευρωβουλευτής;

Μέσω επιστολής γνωστοποίησε την παραίτησή της στο ΠΑΣΟΚ η νυν ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, αναφέροντας “Εφεξής δεν έχω καμία οργανωτική σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Παραμένω ως ανεξάρτητη ευρωβουλευτής στην Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών”.

Κατά την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ η Μαριλένα Κοππά δήλωσε ανοικτά πως “Όλα τα μεταρρυθμιστικά έργα που είχαν γίνει επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, μέρα με τη μέρα διαλύονται: ο νόμος Διαμαντοπούλου, ο νόμος Ραγκούση για την ιθαγένεια των μεταναστών, το opengov, η στάση του κόμματος στο νόμο Κατσέλη, δείχνουν ότι σε μέτρα που δεν αφορούν μνημονιακές υποχρεώσεις, το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί τυφλά την πολιτική και ιδεολογική θέση της ΝΔ”, ενώ συνέχισε “Δεν άλλαξα εγώ, ούτε η Σοσιαλιστική Ομάδα, το ΠΑΣΟΚ άλλαξε”.

Στα σενάρια, που τη θέλουν να προσανατολίζεται στη ΔΗΜΑΡ, η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της με τη Δημοκρατική Αριστερά λέγοντας “Μόλις έφυγα από το ΠΑΣΟΚ, δεν έχω σκοπό να ενταχθώ σε κανένα άλλο κόμμα. Θα βοηθήσω όσο μπορώ τη δημιουργία ενός τρίτου πόλου περί τη ΔΗΜΑΡ, δε θα ενταχθώ στη ΔΗΜΑΡ. Δεν είναι ένταξη στη ΔΗΜΑΡ, είναι συμπαράταξη».

Δείτε την απίστευτη αφίσα του Δημοσθένη Βεργή για τις Ευρωεκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.